Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Χιμένεθ: Ακόμα δεν κάναμε τίποτα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για γενναιότητα και βαθμολόγησε τους παίκτες του με 20, με άριστα το 10, ενώ αναφέρθηκε και στον Σισέ.

Θεωρώ ότι η ανωτερότητα μιας ομάδας κόντρα σε μια άλλη μόνο μέσα στο γήπεδο μπορεί να το δείξει. Το δείξαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, μια ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να βάλω 20 στους παίκτες μου με άριστα το 10. Έδειξαν πάθος, αποφαστικότητα, κουράγιο. Δεν τσιγκουνεύτηκαν ούτε μια προσπάθεια, κάποιοι τραυματίστηκαν κιόλας. Αφιερώνουμε την  νίκη στον κόσμο που μας βοήθησε να βάλουμε το γκολ. Νικήσαμε δύο πολύ σημαντικά ματς, κρατώντας το μηδέν πίσω αλλά ακόμα δεν κάναμε τίποτα. Ότι μπορούμε να κάνουμε την καρδιά το κάνουμε. Για τον σύλλογο και τον κόσμο”, τόνισε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου.
 
Σε όλους αυτόύς που αγαπάμε την τακτική ξεκινήσαμε με 4-3-3 με κάποιες παραλλαγές, έχοντας δύο παίκτες που έπαιζαν διαγώνια, όπως ο Τζιμπούρ και ο Μπερνς και δύο από πίσω τον Καφέ και τον Γκερέιρο. Δύο… σωματοφύλακες ο Μάκος και ο Λαγός.
 
Ένας πολύ μεγάλος παίκτης όμως ο Σισέ είχε ένα σουτ στην εστία. Στο 41′ έκανε ένα σουτ στην εστία ο Παναθηναϊκός. Πέρα από το πάθος έχουμε πίστη, πειθαρχία. Και κυρίως παίζουμε με ελεύθερο μυαλό όταν κάνουμε επίθεση. Η νίκη δεν ανήκει στους προπονητές αλλά στον κόσμο, στους παίκτες και σε όλο το προσωπικό της ομάδας. Είναι πάντα εκεί δίπλα μας και στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα.
 
Κοιταχθήκαμε στα μάτια και είδα γενναιότητα. Όταν κάποιος κρίνει έναν ποδοσφαιριστή όταν δίνει τα πάντα ακόμη και όταν δεν του βγαίνει τίποτα είναι άδικο. Τους είπα να απολαύσουν το παιχνίδι και να γυρίσουν σπίτι και όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα να ήταν ευχαριστημένοι από την  δουλειά τους. Το έκαναν. Και νίκησαν. Ακόμη καλύτερα”, συμπλήρωσε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε