Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Χιμένεθ:” Είναι μέρα χαράς για την ΑΕΚ”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε κατενθουσιασμένος που ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Νάτσο Σκόκο. Παράλληλα μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την αυριανή “μάχη” του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

“Είναι μία μέρα χαράς σήμερα στην ΑΕΚ. Για μένα ήταν μία προτεραιότητα αυτή. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο και τους ιδιοκτήτες της ομάδας. Είναι ένας από τους λόγους που επέμενα πολλές φορές. Πριν έρθει ο Δεκέμβριος βάλαμε μία πέτρα για να χτίσουμε την καινούργια ΑΕΚ. Έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη”, δήλωσε μετά την πρωινή προπόνηση των “κιτρινόμαυρων” στα Σπάτα.

Σκόκο: “Έμεινα στην ΑΕΚ γιατί θέλω να την εκπροσωπώ”


Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
“Την αυριανή ημέρα μπορεί να κερδίσουμε, αλλά μπορεί να έχουμε και αρνητικό αποτέλεσμα. Το σημαντικό που πρέπει να ξέρουμε είναι ότι πρέπει να βελτιωθούμε και να δυναμώσουμε”.

Όταν ρωτήθηκε αν θα πορώσει τους παίκτες του, ενόψει Ολυμπιακού, όπως έκανε και πριν από το ντέρμπι με τον  Παναθηναϊκό, απάντησε: “Δεν… πορώνω, ούτε φτιάχνω τους παίκτες μου για ένα μόνο ματς. Εγώ προπονώ τους παίκτες μου ώστε να είναι έτοιμοι να κερδίζουν τις μάχες. Δεν αξίζει να κερδίζουν μόνο μία μάχη. Ας χάνουμε μία μάχη, αρκεί να κερδίζουμε τον πόλεμο. Ακόμη κι αν δεν υπήρχε η διαφορά ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει αυτή την απόσταση. Δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά του προϋπολογισμού, αν δεν κάνω λάθος είχαν 12 καινούργιους παίκτες το καλοκαίρι. Αυτοί είναι αναγκασμένο να κερδίζουν τίτλους και εμείς να μεγαλώνουμε για να κερδίσουμε ξανά τίτλους”.

Έκπληξη με Σάχα και Μπλάνκο

Τέλος, αναφέρθηκε και στην αυριανή “συνάντηση” του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε: “Ο Ερνέστο είναι φίλος και συνάδελφος. Μετά το παιχνίδι θα τον δω και θα τον αγκαλιάσω. Στο παιχνίδι είναι αντίπαλος. Ο μεγαλύτερος εχθρός. Είχαμε πολλά παιχνίδια που είχαμε παίξει αντίπαλοι με τον Ερνέστο. Όπως και σαν προπονητές είχαμε βρεθεί αντίπαλοι”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε