Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Χιμένεθ: Γι΄αυτό ήρθα στην ΑΕΚ, για να παίρνω τίτλους – Λύμπε: Για τον Αλέξανδρο και τον Γιάννη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ήταν πανευτυχής μετά την κατάκτηση του κυπέλλου όπως και ο “κολοσσός” που απάντησε στα όσα λένε οι άνθρωποι του Ατρομήτου. Ο MVP, Νίκος Λυμπερόπουλος αφιέρωσε το τρόπαιο σε δύο μικρούς φίλους της Ένωσης.

Χιμένεθ: “Είναι πολύ σημαντικός αυτός τίτλος. Γι’ αυτό ήρθα στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, για να κερδίζω τίτλους! Ευχαριστώ όλους τους παίκτες μας. Ήταν μία σεζόν με άσχημες στιγμές και άσχημα περιστατικά, όμως, καταφέραμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο», είπε, αρχικά, ο προπονητής του «δικεφάλου».

Αυτή είναι μία στιγμή για να διασκεδάσουμε και ελπίζω αυτός ο τίτλος να μας δώσει ώθηση στα πλέι οφ. Αλλά δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου… Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο. Άξια βρέθηκε εδώ, αλλά ήμασταν καλύτεροι και κατακτήσαμε το τρόπαιο.”

Λυμπερόπουλος: “Αφιερώνω το Κύπελλο αυτό σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ, σε όλη την Ελλάδα, στους συμπαίκτες μου που καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια αλλά και σε όλο το επιτελείο της ομάδας που δούλεψε για να τα καταφέρουμε. Πάνω απ’ όλα όμως θα μου επιτρέψετε να το αφιερώσω σε δύο μικρούς φίλους που εύχομαι να πήραν πολύ μεγάλη χαρά. Στον Αλέξανδρο και για στον Γιάννη, δύο ψυχούλες Αεκτζήδικες που δυστυχώς βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου. Τους εύχομαι να γυρίσουν το συντομότερο σπίτι υγιείς και να ξέρουν ότι έχουνε πάντα έναν δικό τους άνθρωπο όποτε τον χρειαστούν.”

Δέλλας: “Είναι πολύ σημαντικό να πάρει έναν τίτλο. Το θέλαμε πάρα πολύ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Δουλέψαμε πάρα πολύ. Παίξαμε δύσκολα παιχνίδια. Νομίζω πως έφτασε δίκαια εδώ, Χρειάζεται ηρεμία. Να δούμε το μέλλον. Δεν γίνεται να ζει σε αυτή την κατάσταση. Αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Το 3-0 είναι πεντακάθαρο. Αν έγινε κάτι δεν φταίει η ΑΕΚ σαν ομάδα. Από εκεί και πέρα ότι έγινε εκτός.

Ο Δέλλας απάντησε και στη δήλωση του Γιώργου Δώνη ότι το ποδόσφαιρο μας είναι μπου…: Το ξέρουμε αλλά τι να κάνουμε; Νικάμε και γίνονται αυτά. Χάνουμε γίνονται τα ίδια. Κάπου πρέπει να τελειώσει αυτό. Για το παιχνίδι ο Ατρόμητος δεν πρέπει να έχει παράπονα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε