Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Χιμένεθ: Γνωρίζετε όλοι τι σημαίνει αυτό το ματς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στους παίκτες του για την ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ προσπαθώντας να τους βάλει από την Δευτέρα στο κλίμα. Αμφίβολος ο Γεωργέας. Εκτός Λαγός και Γκέντσογλου.

Η ώρα για το ματς που όλοι περίμεναν πλησιάζει. Η νίκη επί της Καβάλας αποτελεί παρελθόν με τον Μανόλο Χιμένεθ να μην αφήνει ούτε μέρα να περάσει χαμένη ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.
 
Ο Ισπανός μίλησε την Δευτέρα στους παίκτες του τόσο για το ματς που πέρασε αλλά κυρίως για αυτό που έρχεται. “Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνατε χθες και για τη νίκη κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως η Καβάλα. Πλέον ακολουθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αντιλαμβάνεστε όλοι τη σημασία του. Πολλοί θα έλεγαν πως είναι παιχνίδι για άντρες, για μαχητές, για δυνατούς. Εγώ αυτό που θέλω να σας πως και νομίζω το καταλαβαίνετε όλοι είναι ότι μιλάμε απλά για ποδόσφαιρο. Είστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μπορείτε να κρίνετε τι σημαίνει η πρόκριση για την ΑΕΚ και για σας και θέλω απλά να παίξετε αυτό που ξέρετε. Οποιος νομίζει ότι δεν μπορεί να αντεπεξέρθει να μου το πει”, ήταν τα λόγια του Σεβιγιάνου τεχνικού.
 
Ο Χιμένεθ είδε τον Γεωργέα να μην προπονείται την Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.Με τα σημερινά δεδομένα, η συμμετοχή του έμπειρου αμυντικού είναι εξαιρετικά αμφίβολη και αύριο, στην τελευταία προπόνηση, θα ξεκαθαρίσει οριστικά το αν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Από κει και πέρα με πρόβλημα τραυματισμού ολοκλήρωσαν την χθεσινή αναμέτρηση με την Καβάλα ο Παναγιώτης Λαγός και ο Σάββας Γκέντσογλου. Ο πρώτος, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, έχει υποστεί μία κάκωση στον αριστερό αχίλλειο, ενώ ο δεύτερος κάκωση στο αριστερό γόνατο. Αν δεν κατάφερουν να προπονηθούν την Τρίτη θα αποκλειστούν από την αποστολή για την Τούμπα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε