Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Χιμένεθ: Μην σας αποπροσανατολίζουν τα προβλήματα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Bλέποντας πως τα διοικητικά ζητήματα τείνουν να γίνουν το βασικό θέμα συζήτησης εντός των αποδυτηρίων της ΑΕΚ, ο τεχνικός της ομάδας έσπευσε να ζητήσει από τους παίκτες του να μείνουν ανεπηρέαστοι…
ΑΕΚ vs Ψωμιάδης σημειώσατε διπλό!

Supporters: Η ΑΕΚ πρέπει να βοηθήσει την… ΑΕΚ

Σε μία σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε να κρατήσουν το μυαλό τους στις υποχρεώσεις που έχει η ομάδα και ξεκινούν το Σάββατο κόντρα στην Skoda Ξάνθη στην ακριτική πόλη.

 
“Ξεκινάμε τα παιχνίδια σε δυνατό επίπεδο και θα πρέπει να δουλέψουμε σε πιο εντατικούς ρυθμούς. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν προβλήματα, ότι έχετε αγωνία, όμως δε θέλω να αποπροσανατολίζεστε από τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που έχει η ομάδα”, είπε αρχικά ο Χιμένεθ και πρόσθεσε:
 
“Είμαστε υποχρεωμένοι να δουλεύουμε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να φανούμε αντάξιοί της. Έτσι οφείλουμε να δουλεύουμε, σε δυνατούς ρυθμούς. Οφείλουμε να μην επηρεαζόμαστε από όλα όσα γίνονται και να κοιτάμε τη δικιά μας δουλειά που είναι στο γήπεδο. Ο καθένας από την πλευρά του να κάνει το καλύτερο για το καλό της ΑΕΚ”, τόνισε ο ισπανός τεχνικός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε