Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Χιμένεθ: Να κάνουμε κάτι πριν είναι αργά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα όσα διαδραματίστηκαν με την εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας δεν πέρασαν ασχολίαστα από τον προπονητή της ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και αφιέρωσε αυτή την νίκη στον κόσμο της ομάδας μίλησε για τα λυπηρά γεγονότα που διαδραματίστηκαν λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, τονίζοντας πως “…υπάρχουν ανεγκέφαλοι, αλλά για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου κάτι πρέπει να γίνει. Πρέπει να κάνουμε κάτι για να μην συμβεί κανένα ατύχημα, γιατί μετά θα είναι αργά”.
 
Ο Ισπανός τεχνικός, που μίλησε στα… όρθια καθώς η συνέντευξη τύπου αναβλήθηκε, τόνισε αρχικά πως οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν σε μία πολύ δύσκολη έδρα: “Καλησπέρα σε όλους. Είναι σημαντική η μέρα για μένα. Έδωσε χαρά σε πολύ κόσμο η νίκη της ομάδας. Θέλω να αφιερώσω την πρόκριση στον κόσμο, τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ. Ειδικά στους παίκτες που ήταν στην αποστολή και στους τρεις που έμειναν εκτός πριν το παιχνίδι. Χάρη στη δική τους προσπάθεια η ΑΕΚ πήρε τη νίκη. Θέλω να την αφιερώσω σε όλους όσους εργάζονται στην ομάδα, είτε αυτοί είναι φροντιστές, φυσιοθεραπευτές, γιατροί. Σε όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να προοδεύουμε και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Πριν το παιχνίδι η πρόκριση ήταν μοιρασμένη. Το 0-0 του αγώνα στο ΟΑΚΑ άφηνε ανοιχτό το θέμα της πρόκρισης και όλα ήταν 50-50. Οι παίκτες μου ήταν καλύτεροι σήμερα στο παιχνίδι και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γι’ αυτό. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Τώρα για το Κύπελλο μπροστά μας είναι ο Ατρόμητος, αλλά για εμάς προέχει ο Ολυμπιακός”.
 
Τα όσα έγιναν στο τέλος, δεν έμειναν ασχολίαστα από τον Χιμένεθ: “Είναι λυπηρό. Είμαι έξι μήνες στην Ελλάδα και δυστυχώς μέσα από την τηλεόραση έχω δει να γίνεται κάτι τέτοιο. Σήμερα το ζήσαμε ζωντανά. Δεν μπορώ να πω κάτι για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ και τον κόσμο, αλλά υπάρχουν ανεγκέφαλοι, αλλά για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου κάτι πρέπει να γίνει. Πρέπει να κάνουμε κάτι για να μην συμβεί κανένα ατύχημα, γιατί μετά θα είναι αργά. Δεν αναλογεί σε εμάς να κάνουμε κάτι, αρκεί να μην δώσουμε περισσότερη… διαφήμιση σε αυτά τα γεγονότα. Πρέπει να αναλάβουν οι πολιτικοί”
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε