Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Χιμένεθ: “Ρεβάνς για την ΑΕΚ”

Χιμένεθ: “Ρεβάνς για την ΑΕΚ”

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε στην ΑΕΚ ύστερα από 5,5 χρόνια και δήλωσε πως δεν επιθυμεί να πάρει ρεβάνς για τον τρόπο με τον οποίο είχε αποχωρήσει από την Ένωση.

Στόχος του είναι να φτάσει τους “κιτρινόμαυρους” στην κορυφή, όπως τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

“Για εμένα η λέξη ΑΕΚ σημαίνει πάρα πολλά. Δεν επέστρεψα στην ομάδα για να πάρω προσωπική ρεβάνς για τον τρόπο με τον οποίο είχα αποχωρήσει. Όταν έφυγα στην πρώτη μου θητεία είχε ξεκινήσει η πτώση που τελικά έφερε την ομάδα στον υποβιβασμό.

Όμως, η ΑΕΚ απέδειξε πως δεν πεθαίνει ποτέ και αφού έπεσε στην Γ’ Εθνική, αναστήθηκε και τη χρονιά που ανέβηκε και πάλι στην Super League κατέκτησε και πάλι το Κύπελλο. Αν μιλήσουμε για ρεβάνς, θα είναι ρεβάνς όχι για εμένα, αλλά για την ΑΕΚ.

Επέστρεψα γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει. Δεν έχω έρθει ούτε για τα χρήματα ούτε για κάτι άλλο. Αν έχω αγαπήσει δύο ομάδες στη ζωή μου, αυτές είναι η Σεβίλλη, όπου έζησα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου και η δεύτερη είναι η ΑΕΚ με την οποία έχω ζήσει πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Και τώρα δουλειά! Προτιμώ τα έργα και όχι τα λόγια”, ανέφερε ο Χιμένεθ.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ ανακοίνωσε και τους βοηθούς του Ισπανού τεχνικού.

“Βοηθός του Μανόλο Χιμένεθ (στα αριστερά της φωτογραφίας) θα είναι ο Χεσούς Καλντερόν Μαλαγόν που είναι γεννημένος στις 6/11/1972 στο προάστιο της Σεβίλης Μορόν Ντε Λα Φροντέρα. Έχει διατελέσει βοηθός του Χιμένεθ στη Sevilla Atletico (Β’ ομάδα της Σεβίλης) αλλά και αντικαταστάτης του σε αυτή όταν ο Χιμένεθ ανέλαβε την πρώτη ομάδα, ενώ αργότερα διετέλεσε συνεργάτης του στην πρώτη ομάδα της Σεβίλης, στην ΑΕΚ, στη Ρεάλ Σαραγόσα και στην Αλ Ραγιάν.

Νέος γυμναστής της ομάδας της ΑΕΚ (σια δεξιά) θα είναι Σεμπάστιαν Λόπες Μπασκόν. Είναι γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου του 1992 στη Σεβίλη και έχει αποφοιτήσει από τη Γυμναστική Ακαδημία του Πανεπιστημίου της πόλης, ενώ έχει μάστερ στη φυσική προετοιμασία και στην αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων στο ποδόσφαιρο. Έχει εργαστεί στην ολλανδική Φίτεσε, στα θερινά καμπ της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ και πρόσφατα στις Ακαδημίες της Σεβίλης”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε