Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χιμένεθ: Συγχαρητήρια αλλά δεν έχουμε πάρει ακόμα την πρόκριση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ισπανός τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ για το αποτέλεσμα που πήραν, ενώ συνέστησε προσοχή ενόψει της ρεβάνς, αλλά και απόλυτη συγκέντρωση. Μικρή οικονομική “ανάσα” από τον κόσμο.
 
Ο Μανόλο Χιμένεθ έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα που πήρε η ΑΕΚ κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας, αλλά τόνισε στους παίκτες του ότι δεν θα πρέπει να επαναπαυτούν με το 1-0
 
“Θέλω καταρχήν να σας δώσω συγχαρητήρια γιατί καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν δεχθήκαμε γκολ, που ήταν το σημαντικότερο για μας και μπορέσαμε και βάλαμε ένα γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Ξέρω ότι μας ακυρώθηκε ένα ακόμα που δεν έπρεπε, αλλά δεν πρέπει να μένουμε εκεί. Έχουμε ένα ακόμα ένα παιχνίδι και θα πρέπει να δουλέψουμε για αυτό. Εκεί θα πρέπει να πάρουμε την πρόκριση. Δεν την πήραμε ακόμα”, ήταν αρχικά τα λόγια του τεχνικού της Ένωσης, για να συμπληρώσει:

“Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα για αυτό θα πρέπει να είστε όλοι προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στην δουλειά που θα κάνουμε για να πάρουμε την πρόκριση στη ρεβάνς. Αυτές τις μέρες θα δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και θέλω να τα διορθώσουμε στον βαθμό που μπορούμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά βελτιωθήκαμε στο δεύτερο”.

 
Ο κόσμος έδωσε μικρή οικονομική… ανάσα στην ΑΕΚ
 
Τα περίπου 200.000 ευρώ που αποκόμισε η Ένωση από τα έσοδα του αγώνα με την Ντιναμό Τιφλίδας, κάθε άλλο παρά ως ευκαταφρόνητο ποσό αντιμετωπίζονται από την διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” που προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει χρήματα.
 
Οι 15.000 φίλοι της ΑΕΚ που βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ συνέβαλαν τόσο στο να πάρει η Ένωση τη νίκη, όσο και στο ενισχυθεί (έστω και σε μικρό βαθμό) οικονομικά.
 
Βέβαια, όλοι στους “κιτρινόμαυρους” έχουν στο νου τους το… μεγάλο πακέτο (περίπου 5 εκ. ευρώ) που θα εισπράξουν συνολικά από τη συμμετοχή στους ομίλους (τα 2 εκ. άμεσα ως μπόνους), εφόσον η ΑΕΚ αποκλείσει την Ντιναμό.
 
* Το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό και την Κυριακή η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 09.30.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε