Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Χιμένεθ: Θα δημιουργήσουμε την ΑΕΚ που θέλουμε και όχι με δανεικούς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ αφού πρώτα έπλεξε το εγκώμιο του Μίτσελ εν συνεχεία ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν ενδιαφέρεται για άλλους δανεικούς.

Όπως συνηθίζει ο Χιμένεθ όταν μιλάει έχει κάτι να πει. Αυτή τη φορά μετά την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Ισπανός είχε πολλά να σχολιάσει κυρίως για τα μεταγγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε:

Για τον Μίτσελ:
“Βεβαίως νιώθω ικανοποίηση. Αξιολογήθηκε θετικά απ’ όλους εμάς. Πολύ μεγάλη δουλειά που έκαναν οι Αδαμίδης και Γκρέταρσον. Γνωρίζω ότι υπήρχαν δύο ομάδες από την Ισπανία που τον ήθελαν. Ο ίδιος είχε ξεκάθαρη άποψη ότι ήθελε να δουλέψει για μας, ακόμη και με απώλεια χρημάτων γι’ αυτόν. Το μόνο που επιθυμώ από αυτόν είναι να κάνει ό,τι έκανε στη Σπόρτινγκ Χιχόν. Εκεί ήταν σπουδαίος παίκτης. Εχει διάθεση και όρεξη. Θέλω να πάρει γρήγορα ρυθμό παιχνιδιού και με αυτό τον τρόπο να μας βοηθήσει άμεσα, γιατί έχουμε παίκτες που έχουν παίξει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια.
Έχει μείνει εκτός δράση για κάποιο διάστημα, αλλά αν καταφέρει να δείξει την ποιότητά του όπως ξέρω εγώ θα έχουμε έναν καλό μελλοντικό ποδοσφαιριστή. Έρχεται από ένα σκληρό πρωτάθλημα, που γίνονται πολύ καλές προπονήσεις. Αν είναι καλά θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Αν δεν είναι καλά δεν θα βιαστούμε. Ήταν μία ενδιαφέρουσα μεταγραφή, από πλευράς Γκρέταρσον και διοίκησης. Θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε στα επίπεδα που πρέπει να είναι. Θα βοηθήσει.”
Για περαιτέρω ενίσχυση τον Γενάρη:
“Πάντα είμαστε ανοικτοί να έρθει κάποιος παίκτης. Αλλά όπως σας είπα να είναι μικροί σε ηλικία με μέλλον. Αν είναι δανεικοί απλώς, δεν ενδιαφερόμαστε.”
 
Για τον Γεωργιάδη:
“Ο Γεωργιάδης είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Ανήκει στον Πανσερραϊκό. Από τότε που δείξαμε ενδιαφέρον, ενδιαφέρονται τώρα και οι άλλοι.”

Για τον Φιόλουσον:

 
“Εχω ενθουσιασμό για το συγκεκριμένο παίκτη. Νέος, με καλό μέλλον και με καλά οικονομικά δεδομένα. Έχω ξαναπεί όμως ότι η ΑΕΚ είναι πάνω απ’ όλους μας. Δίνω συγχαρητήρια στον πρόεδρο και τη διοίκηση για την προσπάθειά τους. Ο συγκεκριμένος έχει κάποια προσωπικά προβλήματα. Είναι πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν στον οποιονδήποτε. Ακόμη κι αν υπήρχε συμφωνία, κοιτάμε πρώτα τον άνθρωπο και μετά τον αθλητή. Αυτό μας κάνει ακόμη μεγαλύτερους. Ακόμη κι αν μας αποδυναμώνει αγωνιστικά.”
Για τον Μανωλά και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων:
“Με γεμίζει περηφάνια να ενδιαφέρονται ομάδες για παίκτες, όπως για τον Μανωλά και κάποιους άλλους. Αυτό συμβαίνει επειδή κάνουμε καλή δουλειά. Θα γίνει ό,τι είναι να γίνει. Ο παίκτης έχει βελτιωθεί πολύ. Ο Δέλλας ήρθε εδώ για να παίξει 15 παιχνίδια. Χάρη στον επαγγελματισμό του και καλή δουλειά κάνει ότι 25άρης. Κοιτάμε το παρόν και χτίζουμε το μέλλον. Θέλω τον Δέλλα μαζί μου. Θέλω τον Μανωλά. Θα γίνει όμως ό,τι είναι να γίνει γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν βοηθήσει οικονομικά.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε