Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Χιμένεθ: “Θέλω ισοπαλία στο ντέρμπι”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι ο αποτέλεσμα που συμφέρει την ομάδα του είναι το “Χ”, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. “Ζητώ 100% δουλειά και αφοσίωση”, τόνισε.

“Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο εκτός απ’ το να παρακολουθήσουμε. Εκεί που μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά είναι στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Πάμε με συμπεριφορά που θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε. Ίσως βέβαια να είναι πολύ κουραστικό μερικές φορές να κυνηγάς διαρκώς το αποτέλεσμα, να εμφανίζεις αυτήν τη συμπεριφορά, τα καταφέρνουμε όμως μόνον όταν προσπαθούμε με όλες τις δυνάμεις μας. Είμαστε φιλόδοξοι και γι’ αυτό λογικά θέλουμε μια ισοπαλία στο ντέρμπι”, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, πριν από την τελευταία προπόνηση των “κιτρινόμαυρων”, ενόψει της αναμέτρησης της Νέας Σμύρνης.

Εντός αποστολής ο Μπλάνκο, εκτός ο “Λύμπε”

Στη συνέχεια επικεντρώθηκε στην δική του ομάδα: “Δεν έχω μαγικό ραβδί, αυτό που έχω είναι πολύ μεγάλη διάθεση για δουλειά και τύχη που διαθέτω ποδοσφαιριστές με μεγάλη όρεξη για δουλειά. Η επιτυχία οφείλεται στη δουλειά, αν δεν είχαμε θετικά αποτελέσματα τουλάχιστον θα ήμασταν περήφανοι για τον επαγγελματισμό μας. Συνέπεια αυτού είναι το αποτέλεσμα”.

Τέλος, αναφέρθηκε και τους τραυματισμούς που τον έχουν προβληματίσει:
“Μέχρι το Δεκέμβριο δεν μπορούμε να μιλήσουμε με πλήρη εικόνα για τους παίκτες, τι θέλουμε ποιους ψάχνουμε. Ζητώ σκληρή δουλειά και αφοσίωση σε ποσοστό 100%. Οι τραυματισμοί με προβληματίζουν, αλλά έχω ένα πολύ μεγάλο ρόστερ και μπορούμε να καλύψουμε τις απώλειες. Αλλά το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ είναι χωρίς επιστροφή, πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα και δουλεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Ακόμη κι αν είμαστε στο χαμηλότερο σημείο σε έναν αγώνα, πρέπει να δουλεύουμε πάντα στο μάξιμουμ. Τουλάχιστον να μην πουν ποτέ, ότι η ΑΕΚ δεν πάλεψε, δεν προσπάθησε”, κατέληξε.

Το ανθρώπινο πρόσωπο του Χιμένεθ σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε