Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Χιμένεθ: Θέλω πάντα το 100% στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να… τρέξει τους παίκτες της ΑΕΚ στο γήπεδο γκολφ του ξενοδοχείου που τους φιλοξενεί και σε ομιλία του προς τους “κιτρινόμαυρους” απαίτησε τον καλύτερό τους εαυτό στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.
Πολύ πρωινό ξύπνημα περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης για τους παίκτες της ΑΕΚ οι οποίοι από χθες γνωρίζουν ότι μπορεί να έχουν το απόγευμα ελεύθερο.
 
Έτσι στις 08.10 ξεκίνησαν τη δουλειά στη φυσική κατάσταση στο γήπεδο του γκολφ που βρίσκεται μερικά μόλις μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η αποστολή της ομάδας.
 
Εκεί, ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε μία σύντομη ομιλία στους “κιτρινόμαυρους” τονίζοντας τους την ανάγκη να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη συγκεκριμένη άσκηση.
 
“Καταλαβαίνω ότι είστε κουρασμένοι και πως είναι πολύ δύσκολο το πολύ πρωινό ξύπνημα λόγω της καθημερινής δουλειάς που κάνουμε. Είναι επίπονη η προετοιμασία μα πάντα έτσι ήταν και το γνωρίζετε όλοι, είστε επαγγελματίες άλλωστε και έτσι πρέπει να συμπεριφέρεστε. Δεν έχω κανένα παράπονο αλλά θέλω πάντα το 100% και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης”, ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε