Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Χιμένεθ: Το Δεκέμβριο όλοι θα έχουν κριθεί

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ισπανός τεχνικός στις καθιερωμένες του δηλώσεις πριν τους αγώνες του πρωταθλήματος έστειλε μήνυμα προς όλους του παίκτες, τονίζοντας ότι μέσα στο Δεκέμβρη θα κριθούν όλοι ενώ είπε ότι δεν θα ανεχτεί εικόνα ανάλογη με αυτή που έδειξαν στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο. Έτοιμος ο Γιάχιτς.

Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωρίζει ότι η ΑΕΚ έχει μπροστά της πολύ δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από την Καβάλα, και θέλησε με τις δηλώσεις του να τονώσει την ψυχολογία των παικτών αλλά και του κόσμου.

Έκρουσε το καμπανάκι σε όλους και ουσιαστικά μίλησε για την κορυφή του πρωταθλήματος.

“Το έχω ξαναπεί ότι το σημαντικό όταν χάνεις ένα παιχνίδι είναι να δίνεις τα πάντα για να κερδίζεις το επόμενο. Δεν μπορούμε να είμαστε ψυχολογικά μόνο όταν κερδίζουμε, πρέπει να διατηρούμε σε κάθε αποτέλεσμα το καλό κλίμα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωνόμαστε. Να βλέπουμε την ομάδα με καλύτερη διάθεση, να προοδεύουμε σε κάθε στιγμή και να αφήσουμε πίσω τα παιχνίδια του παρελθόντος που δεν πήγαν καλα.

Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα για να αφήσουμε το στίγμα μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Δεκέμβριος είναι κοντά και είμαστε σε μία περιόδου που διεκδικούμε αυτό που μπορούμε. Έχουμε υψηλές απαιτήσεις και περιμένω μία προσπάθεια στο 100% απ’ όλους.
Ο Γιάχιτς, ο Σκόκο, ο Λυμπερόπουλος, ο Μπερνς και ο Ντιόπ είναι έτοιμοι, αλλά το έχω εξηγήσει και πάλι στο παρελθόν: είναι διαφορετικό να λένε οι γιατροί ότι οι παίκτες είναι 100% έτοιμοι από πλευράς υγείας, όμως είναι αθλητές και για να αποφύγουμε τα προβλήματα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη διαχείριση. Έχουμε πολλά προβλήματα και πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για να αγωνιστούν, ώστε να αποφύγουμε υποτροπές, νέους τραυματισμούς.
Είναι ξεκάθαρο τι θέλω για την ΑΕΚ και πως θέλω να παίζει. Ήξερα λίγα πράγματα γι’ αυτήν όταν ήρθα. Τώρα είναι διαφορετικά. Θέλω να πιστεύω ότι τον Δεκέμβρη θα ξέρουμε τι έχουμε να κάνουμε και τι όχι. Θα έχουμε ποδοσφαιριστές που θα δρουν κάτω από την πειθαρχεία της ΑΕΚ. Πρέπει να δίνουμε φιλοδοξίες στον κόσμο. Τα αποτελέσματα έρχονται και φεύγουν… τυχαία, όμως από τον Δεκέμβριο θα γνωρίζουμε και εμείς και οι παίκτες και ο κόσμος, ότι θα έχουμε κάνει προσπάθειες σε κάθε αγώνα. Αυτό που με απασχολεί προσωπικά είναι να μην ξαναδώ ποτέ την εικόνα της ομάδας, όπως στο ματς με τον Πανιώνιο. Μέχρι τον Δεκέμβρη όλοι θα έχουν κριθεί.”

Στα αγωνιστικά ο Σάνελ Γιάχιτς προπονήθηκε κανονικά και θέτει υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα, ως παρτενέρ του Νασούτι στο κέντρο της άμυνας, μιας και απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Μανωλάς, Δέλλας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε