Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Χιώτης: “Όνειρο ζω, Μόναχο βλέπω!”

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Ο ήρωας της ιστορικής πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά του Champions League, Διονύσης Χιώτης εξομολογείται στο gazzetta.gr πως απέκρουσε τα δύο πέναλτι της Λιόν και μιλάει για το “απίστευτο όνειρο” που έγινε αληθινό!

Το γκολ του Μαντούκα στο 9ο λεπτό έφερε την μάχη στα ίσα και παρ’ ότι ο ΑΠΟΕΛ υποχρεώθηκε να παίξει για τα τελευταία πέντε λεπτά της παράτασης μ’ έναν παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του σκόρερ του αγώνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όχι απλά άντεξε αλλά έδειξε απίστευτα ψυχικά αποθέματα και παροιμιώδη ψυχραιμία στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Μεγαλύτερος πρωταγωνιστής αναδείχτηκε ο 34χρονος Έλληνας γκολκίπερ, Διονύσης Χιώτης που απέκρουσε τα χτυπήματα του Λακαζέτ και του Μπαστός και έστειλε τους οπαδούς της κυπριακής ομάδας αλλά και σχεδόν ολόκληρη την φίλαθλη Ελλάδα, στα… ουράνια!!!

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας βρίσκεται ήδη στους “8” του 
Champions League, μαζί με την Μπαρτσελόνα, τη Μίλαν και την Μπενφίκα και περιμένει να μάθει τις υπόλοιπες ομάδες, με τις οποίες θα μπει στην κληρωτίδα για τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών της διοργάνωσης! Το gazzetta.gr εντόπισε τον Αθηναίο γκολκίπερ στο αυτοκίνητό του, την ώρα που έφευγε από το “Γ.Σ.Π.” και κατέγραψε τα πρώτα του συναισθήματα αμέσως μετά τον πιο σημαντικό αγώνα της καριέρας του…

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

O Πλανήτης υποκλίνεται στο κυπριακό θαύμα!

ΕΠΟΣ ΑΠΟΕΛ! – Το…θαύμα συνεχίζεται στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε