Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Χολέμπας: Πλέον είμαι Έλληνας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Έτοιμος να διακριθεί με το εθνόσημο εμφανίστηκε ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού που μίλησε για την εξέλιξη της καριέρας του από την στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Real News:

“Είμαι και Γερμανός, αλλά πλέον είμαι Έλληνας. Ελπίζω να μην μπερδευτώ. Προσπαθώ, αν και δεν ξέρω ελληνικά, να μάθω τον ύμνο. Η γλώσσα είναι πρόβλημα για μένα. Δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν κατάφερα να βρω απογευματινό σχολείο. Τα περισσότερα ιδιωτικά είναι πρωί”.

Για την εξέλιξη της καριέρας του: “Όλα έγιναν πολύ γρήγορα για μένα. Έγινα παίκτης του Ολυμπιακού και πλέον είμαι μέλος της Εθνικής Ελλάδας. Όλοι μου φέρονται πολύ καλά στην Εθνική. Όλοι είναι πολύ φιλικοί μαζί μου και ειδικά οι συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά”.

Για την σύγκριση Φερνάντο Σάντος-Ερνέστο Βαλβέρδε: “Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Είναι πολύ δύσκολη η δουλειά του προπονητή σε μια Εθνική. Το ποδόσφαιρο είναι παντού το ίδιο. Στην Εθνική υπάρχουν οι καλύτεροι παίκτες της χώρας”.

Για το που μπορεί να φτάσει η Ελλάδα: “Όλα είναι πιθανά. Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Είδαμε και τι έγινε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν δουλέψουμε ως ομάδα, μπορούμε να πάμε καλά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε