Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Χολωμένος” ο Γκοβού – Δεν προπονήθηκε και χάνει τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο Γάλλος άσος μοιάζει ξένο σώμα στον Παναθηναϊκό μετά τα τελευταία παραστρατήματα του. Ο Πατέρας είναι έξαλλος μαζί του και δεν αποκλείεται αν αποδειχθεί ότι ο τραυματισμός του είναι πρόφαση, να αποτελέσει παρελθόν.

Ο Νίκος Νιόπλιας μόνο ήρεμος δεν είναι αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νίνη, Λέτο και Γκοβού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Νίνης τραυματίστηκε στο ματς της Εθνικής και θα απουσιάσει περίπου μία εβδομάδα. Ο Λέτο θα δοκιμάσει να προπονηθεί σήμερα, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Όσον αφορά στον Γκοβού, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Ο Γάλλος επικαλέστηκε τραυματισμό και το ιατρικό τιμ δεν του επέτρεψε να προπονηθεί.

Δεν είναι λίγοι, μέσα στην ομάδα που πιστεύουν ότι ο τραυματισμός είναι πρόφαση. Ο Γκοβού είναι πολύ ενοχλημένος με τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα με τα… νυχτοπερπατήματα του και ίσως θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει τη δυσαρέσκεια του.

Ο Νικόλας Πατέρας είναι έξαλλος με τον παίκτη και αν επιβεβαιωθεί το ότι απείχε από την προπόνηση χωρίς λόγο, δεν αποκλείεται να του γίνει διακοπή συμβολαίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε