Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Χορηγία, επαφές με επενδυτές και “μάχη” με την Εφορία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει προχωρημένες επαφές με μεγάλη εταιρία για χορηγία ύψους 10 εκατ. ευρώ για την ΑΕΚ, ενώ βρίσκεται σε επαφές και με επενδυτές! Ύστατη προσπάθεια την Παρασκευή για να καμφθούν οι… αντιστάσεις της Εφορίας.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εφημερίδα “SportDay”, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ισχυρούς επιχειρηματίες που θα επενδύσουν στην ομάδα και υπάρχει αισιοδοξία πως θα υπάρξει συμφωνία μαζί τους.

Ταυτόχρονα καταβάλλει προσπάθειες για να εξασφαλίσει έσοδα για την ΠΑΕ και είναι έτοιμος να οριστικοποιήσει συμφωνία που θα αποφέρει στην ομάδα περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα τρία χρόνια.

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας Δημητρέλος θα δώσει μία ακόμη “μάχη”, προκειμένου να ρυθμίσει με την Εφορία την οφειλή της ΑΕΚ για το άρθρο 44. Ο πρόεδρος της Ένωσης είχε αρκετές επαφές την Πέμπτη με παράγοντες του δημοσίου, κάτι που θα συμβεί και την Παρασκευή.

Αδειάζει…η κλεψύδρα – Τα βρίσκει με πρώην, πιέζει την εφορία

Η δόση για το άρθρο 44, η οποία είναι ύψους 1,25 εκατ. ευρώ, έχει μείνει εκκρεμής από τον Σεπτέμβριο, αλλά τώρα η ΑΕΚ είναι έτοιμη να αναλάβει την υποχρέωσή της και να την αποπληρώσει σε δόσεις.

Ουσιαστικά ο σκόπελος της Εφορίας είναι το τελευταίο εμπόδιο για την αδειοδότηση της ΠΑΕ. Στην Ένωση θεωρούν ότι αν πάρουν φορολογική ενημερότητα ακόμη και τη Δευτέρα και θα μπορέσουν να είναι εμπρόθεσμοι προς την ΟΥΕΦΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε