Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Χωρίς Γιέστε – Μανιάτη ο Ολυμπιακός με Ξάνθη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι “ερυθρόλευκοι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα με την Skoda Ξάνθη. Εκτός αποστολής ο Γέστε. Θλάση ο Μανιάτης. Ο Όλοφ Μέλμπεργκ τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Βαλβέρδε, παρά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο φιλικό με την Ίντερ.
Χωρίς τους Φραν Γέστε και Γιάννη Μανιάτη, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στο φετινό πρωτάθλημα, με αντίπαλο την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη.
 
Ο Ισπανός μέσος, ένιωθε ενοχλήσεις από την Παρασκευή, δεν προπονήθηκε σήμερα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του, αποκλείοντάς τον από την αποστολή.
 
Εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιάννης Μανιάτης ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό από την προπόνηση. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού θα υποβληθεί το βράδυ σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Βαλβέρδε, παρά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο φιλικό με την Ίντερ.

 
Οι Φετφατζίδης και Ποτουρίδης συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα προπόνησης που ακολουθούν στο γυμναστήριο και στο γήπεδο
 
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Κοστάνσο, Μέγερι, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Χαβίτο, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε