Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Χωρίς Ιμπαγάσα στην Πορτογαλία – Εγκώμια Γκατούζο για Γκρέκο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Αργεντινός μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αποκλείστηκε απο την αποστολή των δύο φιλικών παιχνιδιών που θα δώσει στην Πορτογαλία ο Ολυμπιακός. Εκτός και οι Μιραλάς, Φουστέρ. Γκατούζο: “Θα πετύχει ο Γκρέκο”.

Παρά την προσπάθεια που έκανε ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και με δεδομένο πως το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν έχει καμία διάθεση να ρισκάρει, αποκλείστηκε από τη αποστολή για την  προετοιμασία στην Πορτογαλία μαζί με τους Μιραλάς και Φουστέρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγιναν γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία:

Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ποτουρίδης, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Σουμπίνιο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ και Λυκογιάννης.

Παράλληλα, στα μεταγραφικά η υπόθεση του Λεάντρο Γκρέκο βρίσκεται στην τελική ευθεία και όλα δείχνουν  πως ο 26χρονος μέσος θα έρθει στον Πειραιά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μίλαν και νυν της ελβετικής Σιόν, Τζενάρο Γκατούζο, τόνισε ότι ο Γκρέκο αποτελεί μία καλή επιλογή για τους “ερυθρόλευκους”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζενάρο Γκατούζο

“Αλήθεια, ο Γκρέκο θα παίξει στον Ολυμπιακό; Δεν το γνώριζα, αλλά είναι μία καλή μεταγραφή. Παραλίγο να ήμουν και εγώ ο προηγούμενος Ιταλός που θα έπαιζε στον Ολυμπιακό…

Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα πετύχει γιατί έχει ποιότητα στο παιχνίδι του και είναι αρκετά έμπειρος παίκτης. Είναι περισσότερο οργανωτικός μέσος, παρά ανασταλτικός. Έπαιζε σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Ρόμα και νομίζω ότι πήγε καλά.”

Η φωτιά στην Πορτογαλία ανάγκασε τον Ζαρντίμ να επιστρέψει στην πατρίδα του

Χαλάει του Ρουίς στον Ολυμπιακό – Έρχεται πρόταση για Ντιόγκο

Κάρολ: Επιθετική η φιλοσοφία του Ζαρντίμ

Επέστρεψε από την Αυστρία ο Ολυμπιακός – Συνάντηση Ζαρντίμ – Μαρινάκη

Επιμένουν οι Άγγλοι – Άρσεναλ και Λίβερπουλ για Μιραλάς!

Διαβάστε περισσότερα νέα από τις προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε