Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Χωρίς Μαρίνο και Φορναρόλι στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Στέργος Μαρίνος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως συνέβη και με τον Μπρούνο Φορναρόλι, ο οποίος εγκατέλειψε την προπόνηση με στομαχικές διαταραχές. Μέσα ο Βελάσκες που έκανε ατομικό το Σαββάτο και ο Πετρόπουλος μετά από πολύ καιρό.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει κάθε λόγο να πονοκεφαλιάζει. Πέρα από τους γνωστούς τραυματίες Μπουμσόνγκ, Μαυρίας, Σο (έκαναν ατομικό πρόγραμμα) και Πίντο (θεραπεία), αλλά και τον Στέφανος Καπίνο που θα αγωνιστεί με την ομάδα Νέων, εκτός αποστολής έμειναν οι Μαρίνος και Φορναρόλι.

Ο πρώτος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ ο δεύτερος εγκατέλειψε την προπόνηση του Σαββάτου λόγω στομαχικών διαταραχών. Η εξέλιξη αυτή έφερε στην αποστολή μετά από πολύ καιρό τον παραγκωνισμένο Αντώνη Πετρόπουλο, ενώ στις επιλογές του Φερέιρα είναι και ο Βελάσκες ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα και σίγουρα δεν είναι 100% έτοιμος.

Επίσης αποκλείστηκαν οι νεαροί Κουσίδης, Μαρινάκης και Δώνης.

Φευγάτος ο Λέτο!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε