Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Χωρίς Πατέρα και Τζίγγερ το έκτακτο Δ.Σ.

Χωρίς Πατέρα και Τζίγγερ το έκτακτο Δ.Σ.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.12.2010 | 11:10
Πρώτη δημοσίευση: 23.12.2010 | 11:10

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κρίσιμο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο οποίο θα κριθεί ποιος θα αναλάβει νέος πρόεδρος. Απουσιάζουν Τζίγγερ και Πατέρας. Αντίθετα το παρών δίνουν οι Θανάσης Γιαννακόπουλος και Αδαμάντιος Πολέμης.

Ο Τζόνι Βεκρής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι αυτός που θα αναλάβει ένα ρόλο υπηρεσιακού προέδρου και να τρέξει την ομάδα μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου. Τότε, υπολογίζεται ότι θα οριστεί η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την οποία θα κριθούν πολλά για τις μετοχική σύστασή της.
 
Εκτός από τον Τζόνι Βεκρή, εδώ και ημέρες ακουγόταν έντονα το όνομα του Αδαμάντιου Πολέμη για να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ. Αν και αρχικά ο ίδιος είχε φανεί ότι δεν ενδιαφέρεται -λόγω έλλειψης χρόνου- για το πόστο αυτό, χθες δεν ήταν κατηγορηματικός. «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. .Είμαι 50-50”, ήταν τα λόγια του κ.Πολέμη.

Ο κ.Πολέμης χαίρει της εκτίμησης όλων των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ και τις τελευταίες ημέρες δέχεται πιέσεις για να απαντήσει θετικά και να μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα.   Διαδώστε αυτό το άρθρο