Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χωρίς Τζιμπούρ και Φέισα στο Λονδίνο – Στην αποστολή ο Ντιακιτέ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ και ο Λιούμπομιρ Φέισα δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και αποκλείστηκαν από την αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Για πρώτη φορά στην 19αδα ο Ντρίσα Ντιακιτέ.

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είδε στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πως δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ράφικ Τζιμπούρ και Λιούμπομιρ Φέισα με αποτέλεσμα να τους αφήσει εκτός αποστολής. ενώ οριστικοποιήθηκε καιη απουσία του Βασίλη Τοροσίδη.

Αντίθετα στην αποστολή για πρώτη φορά βρίσκεται ο Ντρίσα Ντιακιτέ, ο οποίος δεν αποκλείεται μάλιστα να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

“Μία τελευταία προπόνηση, πριν αναχωρήσουν για το Λονδίνο, έκαναν το απόγευμα της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη οι παίκτες του Ολυμπιακού. Το βάρος έπεσε στην τακτική, ενώ οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ και στις στημένες φάσεις, όπως κάνουν πάντοτε παραμονές των αγώνων τους.

Ο Βασίλης Τοροσίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, όπως και ο Λιούμπομιρ Φέισα, καθώς δεν ήταν ακόμη έτοιμος για να ανεβάσει ρυθμό. Κανονικά γυμνάστηκαν οι Τζαμέλ Αμπντούν, Γιάννης Φετφατζίδης και Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος ξεπέρασε το σφίξιμο που ένιωσε τις προηγούμενες ημέρες στον ορθό μηριαίο.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Τετάρτης με την Άρσεναλ, την οποία απαρτίζουν οι: Κάρολ, Μέγκιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ. Ο Ραφίκ Τζεμπούρ έμεινε εκτός, αφού κρίθηκε ανέτοιμος για το παιχνίδι στο Emirates.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο, θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στις 10:30″.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε