Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χωρίς Βιτόλο και Κουίνσι κόντρα στην Οντένσε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τα δυο καλοκαιρινά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, για την αναμέτρηση της Τρίτης, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. “Χυλόπιτα” από Μπλάνκο!
 
Οι δύο παίκτες έχουν χάσει προπονήσεις και έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός υποχρεώθηκε να τους αφήσει εκτός αποστολής.
 
Μαζί με τα δύο νέα αποκτήματα του “τριφυλλιού” δεν θα ενισχύσουν τους “πράσινους” και οι Ιωαννίδης και Πλεσί.
 
Η αποστολή του Παναθηναϊκού:
Τζόρβας, Καρνέζης, Σαριέγκι, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Μπιάρσμιρ, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μαρίνος, Σεϊταρίδη, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Λέτο, Κλέιτον, Τοτσέ και Πετρόπουλος
Στη σημερινή προπόνηση στην Παιανία, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε τρία γκρουπ, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις. Ατομικά γυμνάστηκε ο Κουίνσι.
 
Ο Φερέιρα ανακάτεψε τις ενδεκάδες και εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Τζόρβα, ενώ έβαλε στο κέντρο της άμυνας τον Κώστα Κατσουράνης. Αναλυτικά οι δύο ομάδες:
 
Α’ ομάδα: Κοτσόλης, Μουν, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Νίνης, Λέτο, Μπιάρσμιρ, Λεοντίου, Τοτσέ.
 
Β’ ομάδα: Καρνέζης, Βύντρα, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ, Ιωαννίδης, Καραγκούνης, Βιτόλο, Κλέιτον, Ζέκα, Σεϊταρίδης, Πετρόπουλος.
 
Παρά το γεγονός πως ο Πορτογάλος δεν αποκάλυψε τους παίκτες που θα εμπιστευτεί κόντρα στην Οντένσε, τα δεδομένα και η ενδεκάδα είναι πάνω κάτω γνωστή. Ο Τζόρβας θα υπερασπιστεί την “πράσινη” εστία, οι Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι θα είναι σέντερ μπακ, αριστερά θα παίξει ο Σπυρόπουλος και δεξιά ο Βύντρα. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Σιμάο, δεξιά του θα βρίσκεται ο Κατσουράνης, αριστερά του ο Νίνης, ενώ πιο μπροστά θα είναι οι Μαρίνος (δεξί χαφ) και Λέτο (αριστερό χαφ).
 
Το ερωτηματικό για την ενδεκάδα έχει κάνει με την θέση του επιθετικού. Υποψήφιοι είναι οι Τοτσέ και Πετρόπουλος, με τον πρώτο να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε