Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χωρίς κέντρο ο Ολυμπιακός – Εκτός αποστολής και ο Ντουντού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ότι και να είχε υπολογίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο τινάχτηκε στον αέρα αφού ο Ντουντού έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης. Ο Ισπανός αναζητά λύσεις για τη μεσαία γραμμή και αυτές είναι περιορισμένες.

Μετά τον Άριελ Ιμπαγάσα που θα μείνει εκτός για 15 ημέρες, ακόμη ένας πονοκέφαλος προστέθηκε στον Ενρέστο Βαλβέρδε.

Ο Ντουντού είναι άρρωστος και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή. Πλέον το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο αφού ο Ισπανός δεν έχει διαθέσιμο κανέναν από τους 2 βασικούς του μέσους.

Ο Ουρτάδο φαντάζει ως η μόνο λύση για τη θέση του Ντουντού, αφού δεν υπάρχει στο ρόστερ του Ολυμπιακού άλλος καθαρός αμυντικός χαφ. Ο Μοϊσές πάντως έδειξε στο ματς κόντρα στην Ηλιούπολη ότι δεν είναι έτοιμος και σε καμία περίπτωση δεν είναι σε θέση να βγάλει σε καλό επίπεδο 90 λεπτά.

Για τη θέση δίπλα του ερίζουν, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Νταβίντ Φουστέρ. Η λογική επιλογή είναι ο νεαρός μέσος, που όμως έπαιξε και στον αγώνα κυπέλλου χωρίς να εντυπωσιάσει. Ο Ισπανός δεν είναι αμυντικό χαφ αλλά δείχνει σε όλα τα ματς ιδιαίτερο ζήλο και στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Ριέρα, Φετφατζίδης, Νέμεθ, Φουστέρ, Πάντελιτς, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Γκαλίτσιος.

Εκτός έμειναν οι Ζαϊρί, Ποτουρίδης, Μήτρογλου, Μέγερι, Ν. Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Ντουντού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε