Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Χωρίς κόσμο στα ντέρμπι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σοβαρός κίνδυνος να μην έχει τον κόσμο του στα παιχνίδια με Ολυμπιακό για το Κύπελλο και τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα υπάρχει για τον ΠΑΟΚ μετά τα επεισόδια στον Βόλο.

Στις τάξεις του “δικεφάλου του βορρά” υπάρχει ανησυχία καθώς πρόκειται για δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι υπότροπος για επεισόδια ευρείας κλίμακας, καθώς έτσι είχαν χαρακτηριστεί αυτά μετά τον αγώνα με τον Άρη που είχαν κλείσει την Τούμπα στο ματς με τον Πανιώνιο.
 
Στην περίπτωση που χαρακτηριστούν και τα επεισόδια στον Βόλο “ευρείας κλίμακας” ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του τουλάχιστον για δύο παιχνίδια και αυτά αναμένεται να είναι με ο επαναληπτικός προημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και το ματς με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.
 
Αν χαρακτηριστούν, όμως, εκτεταμένα, τότε ο “Δικέφαλος” το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί με ποινή μιας αγωνιστικής και με βαρύ χρηματικό πρόστιμο καθώς δεν έχει τιμωρηθεί στο παρελθόν για παρόμοιο παράπτωμα.
 
Την κατάσταση κάνει ακόμη πιο δύσκολη το γεγονός ότι μετά το τέλος του αγώνα στο Πανθεσσαλικό υπήρχαν σπασμένα καθίσματα, αλλά και το γεγονός πως έγιναν επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου. Τέλος, η χρήση χημικών, αλλά και η καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα “βαραίνουν” αρκετά τον “Δικέφαλο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε