Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Χωρίς μεταγραφική… λάμψη η “πρώτη” του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας πραγματοποιώντας τη πρώτη συγκέντρωση της νέας περιόδου, χωρίς όμως να υπάρχει ανάμεσα τους κάποιο μεταγραφικό απόκτημα. Το “παρών” έδωσαν οι… φευγάτοι Σισέ, Μπουμσόνγκ και Γκοβού
Δίχως νέους ποδοσφαιριστές, αλλά με παίκτες που ετοιμάζουν εδώ και καιρό… βαλίτσες και με την διοικητική αβεβαιότητα να πλανάται στην Παιανία, έγινε την Πέμπτη η “πρώτη” συγκέντρωση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.
 
Το “παρών” στη πρώτη του “τριφυλλιού” έδωσαν όλοι οι οι παίκτες, πλην των Ελλήνων διεθνών και του Σεντρίκ Καντέ οι οποίοι έχουν άδεια μέχρι τη Δευτέρα 4 Ιουλίου ενώ απουσίαζε και ο Σαριέγκι ο οποίος λόγω ενός προσωπικού προβλήματος θα έρθει στην Ελλάδα το Σάββατο 2 Ιουλίου.
 
Τόσο οι δανεικοί Μάτος, Μπιάρσμιρ, Μουν, όσο και οι… υπό πώληση Σισέ, Γκοβού και Μπουμσόνγκ βρέθηκαν στην Παιανία, ενώ αντίθετα στην πρωινή συγκέντρωση δεν εμφανίστηκαν οι Μελίσσης και Λεοντίου, ενισχύοντας το γεγονός πως δεν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά, με τον ενδεχόμενο της λύσης της συνεργασίας τους με τον Παναθηναϊκό να είναι κάτι παραπάνω από πιθανό.
 
Οι ”πράσινοι” πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις ανά γκρουπ και τα εργομετρικά τεστ τα οποία είναι αναγκαία στο ξεκίνημα κάθε περιόδου.
 
Από εκεί και έπειτα υπήρξε αλλαγή βοηθού στο πλευρό του Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού ο Νούνο Αλμέιδα αντικαθιστά τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε