Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χωρίς νικητή το “clasico” – Ισοπαλία… τίτλου για την Μπαρτσελόνα

ΦΩΤΟ REUTERS
Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο “Μπερναμπέου”. Οι Καταλανοί προηγήθηκαν με πέναλτι του Μέσι, αλλά με τον ίδιο τρόπο η “Βασίλισσα” έφερε το ματς στα ίσα με τον Ρονάλντο. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την αποβολή του Αλμπιόλ (51′).
Την έκτη της συνεχόμενη ήττα από την Μπαρτσελόνα κατάφερε να γλιτώσει η Ρεάλ Μαδρίτης.
 
Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” , αποτέλεσμα που διατήρησε την διαφορά των οκτώ βαθμών ανάμεσα τους και έχρισε αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα (απομένουν έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε).
 
Μπορεί οι γηπεδούχοι να έφτασαν μία ανάσα απ’ το να ανοίξουν το σκορ στο 49′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρ. Ρονάλντο, που κετέληξε στο δοκάρι του Βαλντές, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πέτυχαν πρώτοι γκολ.
 
Στο 51′ ο Ραούλ Αλμπιόλ “κατεδάφισε” μέσα στην περιοχή τον Νταβίντ Βίγια, έτσι ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και τον απέβαλε. Ο Λιονέλ Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, κάνοντας το 0-1 με το 30ό γκολ του στο πρωτάθλημα και 49ο σε όλες τις διοργανώσεις.
 
Στο 62′ η “Μπάρτσα” έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κασίγιας από το σουτ του Τσάβι. Η παίκτες του Μουρίνιο στη συνέχεια ανέβασαν στροφές και έφτασαν στην ισοφάριση στο 81′, με τον ίδιο τρόπο.
 
Ο Ντανιέλ Άλβες ανέτρεψε στην περιοχή τον Μαρσέλο και η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέλαβε να το εκτελέσει, σκοράροντας με την σειρά του από τα 11 βήματα και πετυχαίνοντας το 29ο φετινό του γκολ.
 
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Ραούλ Αλμπιόλ, Ρικάρντο Καρβάλιο, Μαρσέλο, Πέπε, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο (67′ Αρμπελόα), Ντι Μαρία (67′ Αντεμπαγιόρ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (57′ Μεσούτ Εζίλ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
: Βίκτορ Βαλντές, Ντανιέλ Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ (58′ Σεϊντού Κεϊτά), Αντριάνο (80′ Μάξουελ), Μπουσκέτς, Τσάβι (68′ Πέδρο), Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι, Βίγια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής:
 
Σάββατο
Χετάφε – Σεβίλλη 1-0 (76′ Μίκου)
Μάλαγα – Μαγιόρκα 3-0 (26′ Σεμπαστιάν Φερνάντες, 40′ και 57′ Ζούλιο Μπαπτίστα)
Αλμερία – Βαλένθια 0-3 (51′ Σολδάδο, 67′ Στανκεβίτσιους, 81′ Άλμπα)
Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 1-1 (82′ πέν. Κρ. Ρονάλντο / 52′ πέν. Μέσι)
 
Κυριακή
Σοθιεδάδ – Χιχόν (18:00)
Λεβάντε – Έρκουλες
Ντεπορτίβο – Σανταντέρ
Οσασούνα – Μπιλμπάο (20:00)
Εσπανιόλ – Ατλέτικο (22:00)
 
Δευτέρα
Βιγιαρεάλ – Σαραγόσα (22:00)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε