Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Χωρίς προβλήματα και με Φετφατζίδη στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα με τον Ζαρντίμ να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Φετφατζίδη και να αφήνει εκτός τον Βλαχοδήμο.

Το δελτίο Τύπου της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ:

“Την τελευταία τους προπόνηση, πριν το αυριανό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό, πραγματοποίησαν σήμερα Σάββατο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή δουλειά επάνω στο κομμάτι της τακτικής, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να μην προβαίνει σε δοκιμές ενδεκάδας, αλλά να είναι διαρκώς πάνω από τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας οδηγίες.

Η επιθετική και αμυντική λειτουργία, τόσο κατά τη διάρκεια μίας κανονικής φάσης όσο και μίας στημένης φάσης, ήταν τα κύρια σημεία στα οποία έριξε το βάρος ο Πορτογάλος τεχνικός. Στο δίτερμα που έγινε οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν πάθος και διάθεση, πετυχαίνοντας όμορφα γκολ τόσο ως δημιουργίες όσο και ως τελειώματα.

Αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του ντέρμπι δεν υπάρχουν και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέλεξε την αποστολή που θα μεταβεί αύριο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Αυτήν απαρτίζουν οι:

Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Το δικό το πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Όσοι ποδοσφαιριστές δεν επελέγησαν για την αποστολή, θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη”.

Θύρα 7 προς τους παίκτες του Ολυμπιακού: Τελειώστε τους!

Κάρολ: Ανυπομονούμε για το ντέρμπι της Κυριακής

“Καρφιά” Παναθηναϊκού για τους διαιτητές του ντέρμπι – “Με διαβλητές διαδικασίες ο ορισμός Μάνταλου-Σπάθα”

Αν ο Ρότσα είχε έρθει πιο νωρίς…

“Έπεσε” μαχόμενος – Ήττα και ευρωπαϊκός αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Προκρίθηκε η Λίβερπουλ – Υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού η Ατλέτικο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε