Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Χωρίς τέσσερις ο Άρης κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο Σηφάκης δεν μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του κόντρα στον Λεβαδειακό
Ο Σηφάκης δεν μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του κόντρα στον Λεβαδειακό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με τον Πέκοβιτς κάτω από τα δοκάρια θα παραταχθούν οι “κιτρινόμαυροι” αφού ο Σηφάκης έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Μεριέμ, Φερνάντεζ, Ρονάλντο Γκιάρο.

Οι πανηγυρισμοί στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την πρόκριση του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου έχουν κοπάσει και η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στρέφει το βλέμμα της στο πρωτάθλημα όπου την Κυριακή υποδέχεται τον Λεβαδειακό.

 
Ένα πρόβλημα στον χόνδρο κράτησε εκτός αποστολής τον Μιχάλη Σηφάκη, ενώ τραυματίες είναι οι Φερνάντεζ, Μεριέμ και τιμωρημένος ο Ρονάλντο Γκιάρο.
 
Ο προπονητής των Θεσσαλονικιών με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας σημείωσε την σημαντικότητα του αγώνα με τους Βοιωτούς όσον αφορά την προσπάθεια που κάνει ο Άρης να εξασφαλίσει μία και καλή την είσοδό του στα πλέι-οφ: “Το παιχνίδι με το Λεβαδειακό είναι κρίσιμο και σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουμε για είσοδο στα πλέι-οφ. Πρέπει μετά τον αγώνα στην Καβάλα να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να είμαστε προσεκτικοί απέναντι σε ένα αντίπαλο που μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία. Χρειάζεται, λοιπόν, μεγάλη προσπάθεια ώστε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και να εξασφαλίσουμε σε ένα μεγάλο -αν όχι ολοκληρωτικό- ποσοστό την είσοδο στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε