Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Χωρίς τηλεόραση το “τζάμπολ” της Α1

Το πρωτάθλημα της Α1 θα ξεκινήσει κανονικά το Σάββατο, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ την Τρίτη, χωρίς όμως να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη, αφού η ΕΡΤ δήλωσε αδυναμία υποβολής συγκεκριμένης οικονομικής πρότασης για την ανάληψη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων αποφάσισαν τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, καθώς η ΕΡΤ δήλωσε αδυναμία υποβολής συγκεκριμένης οικονομικής πρότασης για την ανάληψη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων

 
 Ωστόσο, εάν η δημόσια τηλεόραση δεν καταφέρει να υποβάλει πρόταση και την επόμενη εβδομάδα, τότε θα οδηγηθούμε στην επ’ αόριστον αναβολή της Α1!
 
Η ανακοίνωση:
 
“Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ κατά τη σημερινή (18/10) του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, λόγω αντικειμενικής αδυναμίας της ΕΡΤ να υποβάλλει μέχρι σήμερα (18/01) συγκεκριμένη οικονομική πρόταση για την ανάληψη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Επίσης, αποφάσισε ότι σε περίπτωση μη υποβολής, εντός της επομένης εβδομάδος, πρότασης να αναστείλει επ’ αόριστον τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε