Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Χωρίς τον Ίβιτς στην Κύπρο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Σέρβος μέσος δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή του ΠΑΟΚ για το τουρνουά της Ανόρθωσης, αφού τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να γεννήσει η γυναίκα του. Η αποστολή του”δικέφαλου του Βορρά”.
Τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Κύπρο για τα φιλικά με Απόλλωνα Λεμεσού και Ανόρθωση ανακοίνωσε την Τρίτη το πρωί, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι.
 
Ο “δικέφαλος του Βορρά” θα ταξιδέψουν στην Κύπρο χωρίς τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, αφού τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να γεννήσει η γυναίκα του,
 
Στην αποστολή των Θεσσαλονικέων, που θα αναχωρήσει αύριο στις 13:00 συμπεριλήφθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο (δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης), αλλά και ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη μέση.
 
Ατομικό ακολούθησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, με τους Παπάζογλου και Σταφυλλίδη να κάνουν θεραπεία και να αποκλείονται και οι τρεις από την αποστολή, όπως και ο Λαζάρ.
 
Εκτός έμειναν οι διεθνείς Χαλκιάς, Φωτάκης, Κοντρέρας, Αποστολόπουλος, Στάμου και Πάμπλο Κοντρέρας, ενώ με τους παίκτες του “δικεφάλου του Βορρά” θα ταξιδέψουν και οι δύο υπό δοκιμήν Γάλλοι, Ζουλιέν Ριπού και Σουέλ Πατάν.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Γλύκος, Ετό, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Αρίας, Βιεϊρίνια, Ρόμπερτ, Σνάουτσνερ, Ριπού, Σαβίνι, Πατάν, Μαλεζάς, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Κουρδάκης, Μπαλάφας, Ιντζίδης, Τσουκαλάς, Σκέμπης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε