Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Χωρίς τους διεθνείς και Βαλβέρδε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με εννέα ποδοσφαιριστές να είναι απόντες από του Ρέντη και τον Γιον Ασπιάθου να έχει… χρέη προπονητή, άρχισε την Δευτέρα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

“Πρευσβευτής των Βάσκων ο Βαλβέρδε”

Μετά από δυο μέρες ρεπό που τους είχε δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, οι Πειραιώτες επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Από την ομάδα, απουσίαζαν εννέα ποδοσφαιριστές, λόγω των υποχρεώσεων τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Οι “ερυθρόλευκοι” προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του βοηθού προπονητή Γιόν Ασπιάθου, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε μία επιπλέον ημέρα άδεια, ώστε να βρεθεί κοντά με τα αγαπημένα του πρόσωπα και θα δώσει κανονικά το παρών στην προπόνηση της Τρίτης, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα.

Ο λόγος για τους Βασίλη Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Χοσέ Χολέμπας, Γιάννη Μανιάτη, Γιάννη Ποτουρίδη, Γιάννη Φετφατζίδη, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τις ανάγκες του φιλικού της Τετάρτης απέναντι στο Βέλγιο του Κέβιν Μιραλάς.

Επίσης στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα βρίσκονται οι Μπάλας Μέγιερι και Όλοφ Μέλμπεργκ.

Υπολογίζεται ότι όλοι τους θα δώσουν το “παρών” στην προπόνηση του Ολυμπιακού που θα γίνει την Πέμπτη. Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν πάλι την Τρίτη στις 18:00.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε