Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χορτάσαμε γκολ – Προβάδισμα… παραμονής για Λεβαδειακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες και επτά γκολ (!), ο Λεβαδεικός πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα (4-3), κάνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα. Ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό οι Φαίακες, που αν και δεν… παράτησαν το παιχνίδι, δεν μπόρεσαν τελικά να πάρουν έστω τον βαθμό.

Ο Λεβαδειακός έδειξε απ’ την αρχή τις επιθετικές του ορέξεις, πίεσε απ’ το πρώτο λεπτό την Κέρκυρα και κατάφερε να φτάσει σχετικά γρήγορα στο 2-0, με τα τέρματα των Πόποβιτς (13′) και Βασιλείου (19′).

Μπορεί στην συνέχεια η Κέρκυρα να μείωσε σε 2-1, με το αυτογκόλ του Κόρμπου (21′), αλλά αυτό δεν επηρέασε τον ρυθμό των γηπεδούχων, που έκαναν τρία τα τέρματα τους με το πολύ όμορφο γκολ του Σουμπίνιο (26′).

Οι Βοιωτοί  μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και έφτασαν και σε τέταρτο τέρμα, με τον Κόρμπο να… εξιλεώνεται για το αυτογκόλ που είχε πετύχει νωρίτερα (49′).

Στην συνέχεια όμως οι Φαίακες βελτίωσαν αισθητά την αγωνιστική τους εικόνα, οι γηπεδούχοι… κατέβασαν ταχύτητα και έτσι οι φιλοξενούμενοι μείωσαν αρχικά σε 4-2 με τον Ζιάμπαρη (67′), ενώ έφτασαν και στο 4-3 με το πέναλτι του Γραμμώζη (77′).

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Γ. Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Αλεξίου (87’ Ιωάννου), Μεντί, Σουμπίνιο, Φαβάλι, Πόποβιτς (60’ Παπαδόπουλος), Βασιλείου (74’ Κουτσόπουλος), Ζησόπουλος, Κόρμπος.

Κέρκυρα (Χ. Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Γραμμόζης, Καλαντζής (88’ Γιάντσης), Ερίθε, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν (46’ Καραλής), Γκουστάβο, Ζιάμπαρης, Μαρτίν (32’ Τσίγκας), Ιωάννου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε