Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Χ”ορτάσαμε μπάλα στο Περιστέρι

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο Ατρόμητος πήρε δύο φορές το προβάδισμα αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την απάντηση και κατάφερε να αποσπάσει τη δεύτερη εκτός έδρας ισοπαλία του. Επεισόδια κατά τη διάρκεια του αγώνα. Διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι οι γηπεδούχοι.

Τα επεισόδια μεταξύ των ΜΑΤ και των οπαδών του Ατρομήτου ήταν το μοναδικό άσχημο στοιχείο στην αναμέτρηση του Περιστερίου γιατί εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου τα πράγματα ήταν εξαιρετικά.

Οι παίκτες των δύο ομάδων χάρισαν όμορφο θέαμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς. Τελικά το 2-2 σφράγισε τις προσπάθειες τους, Το αποτέλεσμα δεν άφησε ικανοποιημένους τους γηπεδούχους που διατήρησαν το εντός έδρας αήττητο αλλά θα ήθελαν τους τρεις και όχι τον ένα βαθμό.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με το εξαιρετικό πλασέ του Μπρίτο στο 43′ μετά από ολέθριο λάθος του Ρόκα.

Ο Σάκης Τσιώλης έριξε στη μάχη τον Μπρέσκα και αυτός στο 57΄ έφυγε στην άμυνα του Ατρομήτου και έφερε το ματς στα ίσα.

Εκ νέου προβάδισμα για τους γηπεδούχους με την κεφαλιά του Σαμπού στο 79′, αλλά ο Ντολεζάι 4 λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ατρόμητος, που διαμαρτύρεται για δύπ περιπτώσεις πέναλτι στο πρώτο μέρος, έφτασε τους 6 βαθμούς ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου τους 8.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Σάντκβιστ, Ολιβέιρα, Βινιάλ (60′ Νάστος), Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σφακιανάκης (85′ Καραλής), Περόνε, Φαβάλι (68′ Σαρμιέντο), Μπρίτο
 
Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Ρόκα, Ζέλεσι, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Ζαραδούκας (82′ Καμπάνταης), Ρόκας, Αλβάρεζ, Ουμπίντες, Μόνχε, Ρίκκα (46′ Μπρέσκα), Μάρτιν (76′ Φραντζιπάνε).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε