Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Χόρτασαν από λόγια στον Παναθηναϊκό – Παίκτες θα πάρουν;

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Την Πέμπτη οι πράσινοι δίνουν τη ρεβάνς της βαριάς ήττα με 3-0 από την Μακάμπι και οι υπεύθυνοι, όσοι έχουν απομείνει, αρκούνται στα λόγια. Όσοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα έχουν εξαφανιστεί και όσοι έχουν μείνει μοιάζουν ανήμποροι να κάνουν το οτιδήποτε.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν έχει άλλη υπομονή και στο ματς της Πέμπτης αναμένεται να στείλει το μήνυμα του προς τους μετόχους.

Η ομάδα με τις μεγάλες Ευρωπαϊκές πορείες συμπλήρωσε 11 αγώνες χωρίς νίκη, ενώ κινδυνεύει να βρίσκεται εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα που ακόμη δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης σε Ευρωπαϊκό ματς, προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παικτών ενώ το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Καραγκούνης.

Στην πρωϊνή προπόνηση ήταν η σειρά του Δημήτρη Γόντικα να εμψυχώσει τους παίκτες, όμως ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει πράξεις από τους διοικούντες και όχι λόγια.

Ο Σισέ δεν αντικαταστάθηκε ποτέ, το ίδιο έγινε και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα ενώ ακόμη και παίκτες που δεν προσέφεραν πολλά αλλά θα μπορούσαν σε τέτοια ματς να δώσουν λύσεις, δεν βρίσκονται στο ρόστερ.

Οι μέτοχοι σταμάτησαν να βάζουν χρήματα και οι πράσινοι το καλοκαίρι παραχώρησαν παίκτες για να μπορέσουν να κάνουν κάποιες μετεγγραφές. Μία εικόνα για την οποία κανείς στο πράσινο στρατόπεδο δεν μπορεί να είναι υπερήφανος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε