Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Χρειάζεται… δουλειά στην άμυνα – Ήττα από την ΤΣΣΚΑ για Ατρόμητο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Η ομάδα του Περιστερίου γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας του επί βουλγαρικού εδάφους, δείχνοντας σημαντικά αμυντικά προβλήματα.
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Σφακιανάκη, σκόραρε με τον Αναστασάκο, αλλά στην άμυνα… έμπαζε!
 
Οι “κυανόλευκοι” προηγήθηκαν στο 12’, με το πλασέ του Αναστασάκου. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 21′, όταν ο πολύ κινητικός Μοράες, εκμεταλλευόμενος λάθος του Τομάς, έγραψε το 1-1. Νέο λάθος του Τομάς στο 38′ και 2-1 από τον Μοράες, σε μια φάση που θύμισε πολύ το γκολ της ισοφάρισης.
 
Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον Ατρόμητο και πάλι να έχει τα… ηνία της αναμέτρησης, όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ. Μάλιστα στο 67’ το ψιλοκρεμαστό σουτ του Σφακιανάκη σταμάτησε στο δοκάρι.

Η σύνθεση του Ατρόμητου: Ράντμαν (72’ Ραχιώτης), Σκόνδρας (56’ Νάστος), Γιαννούλης (75’ Αργυρός), Τόμας (46’ Ζουέλα), Φυτανίδης (75’ Καντούσης), Μακρής (56’ Μπάλλας), Τάτος (46’ Σφακιανάκης), Πίτου Γκαρσία (56’ Αθανασίου), Μπρίτο (75’ Καραμάνος), Επστάιν (56’ Καραγκούνης), Αναστασάκος (56’ Μπέλιτς)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε