Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Χριστοδουλόπουλος: Είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό και θα το αποδείξουμε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η επανάληψη του περυσινού θριάμβου του Παναθηναϊκού είναι πιθανή σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λάζαζου Χριστοδουλόπουλου ο οποίος μίλησε για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, τον Σισέ αλλά και την αλλαγή προπονητή.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε στη Real News για:

Το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό: “Γύρισα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και είχα καλές εμφανίσεις σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξα. Με τον Ολυμπιακό απλά έτυχε να είμαι στο κατάλληλο παιχνίδι και στην κατάλληλη στιγμή. Επειδή είμαι Έλληνας και αφουγκράζομαι την ατμόσφαιρα ενός τέτοιου ντέρμπι, γνωρίζω ότι αυτά τα ματς είναι μεγάλη υπόθεση, ξέρω τι πρέπει να γίνει. Αυτό το ντέρμπι δεν ξεχνιέται με τίποτα. Γιατί ήρθε η νίκη μετά από πολύ καιρό και με ανατροπή και προσωπικά πιστεύω ότι είχα καλή απόδοση. Θα το θυμάμαι μια ζωή, όπως και κόσμος. Πιο σημαντικό, όμως, για μένα ήταν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, διότι σκόραρα και έδωσα τη νίκη στην ομάδα μου και έδειξα ότι βρίσκομαι σε σταθερά ανοδική πορεία και έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης.”

Τη σχέση του με τον Σισέ: “Με τον Τζιμπρίλ έχω καλή συνεργασία. Ξέρω πως κινείται και πού θέλει την μπάλα. Είναι θέμα χημείας. Είναι μεγάλος παίκτης και δεινός σκόρερ. Σαν τον Σισέ δεν έχουν περάσει άλλοι παίκτες από την Ελλάδα και η παρουσία του στη χώρα μας κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και το διαφημίζει στο εξωτερικό.”

Τον αποκλεισμό από την Ευρώπη: “Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Πλέον κοιτάμε το ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας. Δεν χάθηκε τίποτα ακόμη, εξάλλου, είναι νωρίς. Θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε και έχουμε τον χρόνο. Όλα θα κριθούν από τις δικές μας δυνατότητες. Στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα.”

Το τι μπορεί να φέρει η αλλαγή του Νιόπλια από τον Φερέιρα: “Θα δούμε άλλη ομάδα. Θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Το θέλουμε πρώτα για τους εαυτούς μας και μετά για τον κόσμο. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και με πολλή δουλειά θα γίνει καλύτερη. Τον τίτλο θα τον διεκδικήσουμε μαζί με τον Ολυμπιακό. Είμαστε καλύτεροι και θα το αποδείξουμε με την κατάκτηση του νταμπλ, όπως και πέρσι.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε