Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χριστοδουλόπουλος: Για τον Παναθηναϊκό που αγαπάμε όλοι μας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στήριξε την προσπάθεια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, στήριξε απόλυτα τη νέα προσπάθεια.

Για το πως βλέπει την προσπάθεια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας: 

Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ. Η περσινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη, από πλευράς διοικητικής αστάθειας. Είναι πολύ σημαντική αυτή η κίνηση, απ’ ότι βλέπουμε για αρχή την έχει στηρίξει ο κόσμος. Νομίζω ότι ήταν και η μοναδική λύση την δεδομένη στιγμή. Εγώ πιστεύω ότι όσοι περισσότεροι φίλοι του Παναθηναϊκού γίνουν μέλη, τόσο καλύτερα θα είναι για την ομάδα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι εμείς οι ποδοσφαιριστές απ’ ότι ακούμε από τις πρώτες κινήσεις, νομίζω ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα αυτή η κίνηση και στο τέλος θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. 

Ένα σχόλιο για την ανταπόκριση του κόσμου: 

Σίγουρα η Ελλάδα περνάει τη χειρότερη στιγμή της ιστορίας της για μένα, μετά την επανάσταση. Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουν να βοηθήσουν κάποιοι έστω από το υστέρημά τους. Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι, έχουν οικογένειες, έχουν παιδιά, πρώτο μέλημά τους είναι σίγουρα η δικιά τους ζωή, αλλά εμείς θέλουμε να πιστεύουμε και θέλουμε να τους πούμε ότι σε περίπτωση που μπορούν να βοηθήσουν, γιατί τον Παναθηναϊκό τον αγαπάνε και τον αγαπάμε όλοι μας και θέλουμε να φτάσει ψηλά.

Αυτός είναι ο Βελάσκες (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε