Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Χριστοδουλόπουλος: Το καλύτερο γκολ της καριέρας μου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Για τα πλέι-οφ με τον Παναθηναϊκό και τους στόχους του με την Εθνική ομάδα μίλησε ο μέσος του Παναθηναϊκού στο περιθώριο της βράβευσης του για το καλύτερο γκολ της 27ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος:

Για το τέρμα που σημείωσε:

«Από τη στιγμή που ερχόταν η μπάλα, ήθελα να την πάρω μπροστά μου για να σουτάρω, σήκωσα το κεφάλι, είδα τη γωνία ανοικτή, το έχω δοκιμάσει πολλές στην προπόνηση και ευτυχώς πήγε η μπάλα ακριβώς εκεί που είχα σκεφτεί… Νομίζω πως είναι το καλύτερο γκολ που έχω πετύχει».

Για τους στόχους της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» τόνισε:

«Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια για να φτάσουμε σε αυτόν τον σκοπό και στόχο της ομάδας. Ελπίζουμε να ανεβάσουμε τη διαφορά, για να έχουμε το κεφάλι μας πιο… ήσυχο. Πρέπει να πάρουμε και τα εκτός έδρας παιχνίδια και την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα και νομίζω πως στα πλέι οφ, όλα θα πάνε καλά. Αναπροσαρμόσαμε εφέτος τους στόχους μας, έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά και νομίζω ότι αυτόν τον στόχο δεν πρέπει με τίποτα να τον χάσουμε. Για μας είναι σαν μικροί τελικοί, γιατί θέλουμε να αυξήσουμε τη διαφορά και δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Και από την στιγμή που δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Στη συνέχεια ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος απεύθυνε κάλεσμα στήριξης στον κόσμο της ομάδας.

«Να μας βοηθήσουν ώστε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση τα πλέι οφ και να είμαστε όλοι μαζί του χρόνου στις ποδοσφαιρικές γιορτές, στις πραγματικές ποδοσφαιρικές γιορτές, όπως είναι το Champions League».

Τέλος, αναφέρθηκε στη δική του απόδοση αλλά και το κεφάλαιο «Εθνική ομάδα».

«Μια χρονιά με τραυματισμούς και σκαμπανεβάσματα, όμως το σημαντικό είναι ότι φέτος μετά από κάθε τραυματισμό, έχω γυρίσει καλά. Για μένα αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Κλήθηκα στο παρελθόν στην Εθνική, πριν από τέσσερις- πέντε μήνες. Δεν είναι στο δικό μου χέρι, το μόνο που έχω να κάνω είναι να δείχνω στο γήπεδο ότι αξίζω μια θέση. Από εκεί και πέρα είναι επιλογές, τις οποίες παίρνουν άλλοι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε