Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Χριστούγεννα με…άγ(Χ)ος – “Κόλλησαν” στο μηδέν Άρης και Ξάνθη

Χριστούγεννα με…άγ(Χ)ος – “Κόλλησαν” στο μηδέν Άρης και Ξάνθη

Σε ένα κακό ματς οι επιθετικοί δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ελάχιστες ευκαιρίες και το τελικό 0-0 γεμίζει τον Άρη και την Ξάνθη με περισσότερο άγχος σχετικά με την παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα.

To LIVE του αγώνα

Η Ξάνθη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι όμως ο Άρης ήταν αυτός που απείλησε πρώτος με την κεφαλιά του Αγκάνθο που ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Λοντίγκιν στο 28΄. Η Ξάνθη απάντησε με τον Ονουάτσι στο 39΄ στην δεύτερη αξιόλογη φάση σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν αλλάξε. Ο Άρης είχε την πρωτοβουλία, τριπλάσιες τελικές προσπάθειες αλλά μόνο σε δύο περιπτώσεις απείλησε ουσιαστικά. Στο 53΄ ο Γιαννιώτας αρχικά και ο Καραγιάννης στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, ενώ στις καθυστερήσεις το πλασέ του Τριανταφυλλάκου πέρασε άουτ.

Η Ξάνθη έμεινε για τρίτο σερί ματς αήττητη, ενώ θα μπορούσε να πάρει νίκη αν ο Βελλίδης δε νικούσε στο τετ α τετ τον Ονουάτσι στο 82΄.

Για τον Άρη ήταν το έκτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη.

Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Αγκάνθο (80’ Αγγελούδης), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Καραγιάννης (77’ Τριανταφυλλάκος), Νούνο Κοέλιο (89’ Οικονομόπουλος)

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Βάλλας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Μάνταλος (79’ Μπαξεβανίδης), Γούτας, Μαρίν (71’ Μαρκόφσκι), Μπέρτος, Μαρσελίνιο (64’Πλατέλλας), Ονουάτσι, Ντάνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε