Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χρυσό μετάλλιο η Παπαχρήστου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Η Ελληνίδα αθλήτρια υπερασπίστηκε τον τίτλο της, αφού με άλμα στα 14.40μ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων της Οστράβα. Τέταρτη η Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία.
Όπως είχε συμβεί και πριν δύο χρόνια στο Κάουνας, έτσι και φέτος στην τσεχική πόλη, η αθλήτρια της ΑΕΚ κατάφερε με ευκολία να προσθέσει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή της.
 
Το πρώτο άλμα της Παπαχρήστου ήταν και το καλύτερο στον αγώνα. Η Ελληνίδα αθλήτρια “πέταξε” στα 14.34μ. και καμία από τις υπόλοιπες αθλήτριες δεν μπόρεσε να την ανταγωνιστεί.
 
Η Ρουμάνα, Μπούγιν έμεινε στη δεύτερη θέση με άλμα στα 14.26 μ., ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Ουκρανή, Λίλια Κιούλικ, με άλμα στα 13.88
 
Αυτό ήταν το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στη φετινή διοργάνωση και το 10ο συνολικά σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα νέων.
 
Στον τελικό της δισκοβολίας, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αφού με βολή στα 53.43μ κατέλαβε την 4η θέση. Η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν ιδιαίτερα σταθερή στις βολές της, καθώς ήταν όλες έγκυρες, ενώ σε καμία από τις υπόλοιπες δεν έπεσε κάτω από τα 51 μέτρα (52.44, 52.37, 51.16, 52.66, 52.63).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε