Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

“Χρυσός” ο Στεφανουδάκης και στον ακοντισμό του Fazza!

“Χρυσός” ο Στεφανουδάκης και στον ακοντισμό του Fazza!

Μετά το χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα, ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατέκτησε την πρώτη θέση και στον ακοντισμό του 9ου διεθνούς μίτινγκ στίβου Fazza που φιλοξενείται στο Ντουμπάι.

Ο αθλητής από τη Μεσαρά είχε καλύτερη βολή στα 28 μέτρα 76 εκατοστά, σχεδόν πέντε μέτρα περισσότερα από τον δεύτερο Ελβίν Αστάροφ (23.56μ.).

Μετά τα 200 μέτρα, ο Γιάννης Πρώτος κατέλαβε την 4η θέση και στα 100μ. κατηγορίας Τ12. Ο «χάλκινος» Παραολυμπιονίκης του Πεκίνου, κάλυψε την απόσταση σε 11.73 με αντίθετο άνεμο -1,0, επίδοση που του χάρισε την 3η θέση στη β` προκριματική σειρά και την 4η στη γενική κατάταξη.

ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ: Στα ημιτελικά οι ελληνικές ρακέτες

Στα ημιτελικά των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου (ευρωπαϊκή ζώνη) τένις με αμαξίδιο, οι αγώνες των οποίων φιλοξενούνται στην πόλη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας, προκρίθηκαν οι ελληνικές ρακέτες. Στο δεύτερο και τελευταίο ματς του ομίλου, η ομάδα του Γιώργου Κόντου, επικράτησε 2-0 του Ισραήλ, ενώ το τρίτο -διαδικαστικού χαρακτήρα ματς- διεκόπη λόγω βροχής, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου σετ.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης νίκησε 6/4 6/4 τον Στόκολ, ενώ ο Στέφανος Διαμαντής επικράτησε 4/6 6/2 6/0 του Μπερντίτσκβι. Στο διπλό, οι Διαμαντής/Μίνως Σταμάτης, ήταν μπροστά στο σκορ 5/2 στο πρώτο σετ, πριν ο αγώνας διακοπή υποχρεωτικά λόγω βροχής.

Αύριο, στο ματς που δίνει πρόκριση για την τελική φάση της διοργάνωσης, η ελληνική ομάδα θ` αντιμετωπίσει την Πολωνία.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε