Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

“Χτυπάει” Ζεκά και Κάστρο – “Κοιτάζει” πάλι Μόρα

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Πορτογάλο χαφ, ενώ έχει πάντα στα υπόψη τον παίκτη της Πόρτο. Η πιθανή αποχώρηση του Μπουμσόνγκ φέρνει στο προσκήνιο τα ονόματα των Μόρα και Ντουγκλάο.
Όλο και πιο κοντά στους «πράσινους» έρχεται ο Ζεκά. Η Σετούμπαλ αξιώνει 500.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον 23χρονο μεσοεπιθετικό και στο “τριφύλλι υπάρχει αισιοδοξία πως το ποσό αυτό μπορεί να πέσει κι άλλο (350.000 για τους Πορτογάλους και 250.000 ευρώ ετήσιες απολαβές για τον παίκτη)
 
Όσον αφορά τον Αντρέ Κάστρο, ο 23χρονος χαφ ειδοποιήθηκε από την Πόρτο να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2014 και οι Πορτογάλοι θέλουν να τον. ξεφορτωθούν, αλλά με πώλησής και όχι δανεισμό. Ελπίδες για τους “πράσινους” υπάρχουν εφόσον δεν προκύψει κάποια αξιόλογη πρόταση και παράλληλα ο Φερέιρα χρησιμοποιήσει τις διασυνδέσεις του στη χώρα της Ιβηρικής.
 
Κι ενώ ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ -από την παραμονή ή όχι του οποίου πιθανών να εξαρτώνται μελλοντικές μεταγραφικές κινήσεις- επιμένει πως δεν έχει κάποια προσφορά για να αποχωρήσει από την Παιανία, πολλά ακούγονται για επαφές του Παναθηναϊκού με τον Βαγγέλη Μόρα.
 
Στο “τριφύλλι” φαίνεται να καλοβλέπουν την περίπτωσή του, εάν αποχωρήσει τελικά ο Γάλλος στόπερ. Σενάρια υπήρξαν και για τον Ντουγκλάο της Καβάλας, ο οποίος. αναζητείται, αλλά από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνει τίποτα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε