Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Χτύπησαν δημοσιογράφους στο Κέρκυρα – Άρης, κίνδυνος τιμωρίας για τους “Φαίακες”

Δημοσιογράφοι του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΡΗΣ FM, δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς της Κέρκυρας, γεγονός που κατέγραψε και ο παρατηρητής της αναμέτρησης.
Το συμβάν ξεκίνησε μετά την επίτευξη του τέταρτου τέρματος του Άρη από τον Σέρχιο Κόκε. Οι οπαδοί των νησιωτών κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των δημιοσιογράφων του σταθμού ΑΡΗΣ FM, καθώς δεν τους… άρεσαν οι φωνές πανηγυρισμών μετά το τέρμα του Ισπανού.
 
Αφού έσπασαν το προστατευτικό τζάμι που τους χώρισε από τα θεωρεία, επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους, τραυματίζοντάς τους Αλέξη Σαββόπουλο και Δημήτρη Πιπερίδη, ενώ έκλεψαν και το μηχάνιμα αναμετάδοσης, το οποίο κοστολογείται σε περισσότερα από 5.000 ευρώ, με αποτέλεσμα η μετάδοση να σταματήσει. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες ο δεύτερος δέχθηκε χτυπήματα με σιδηρολοστό στα πόδια!
 
Άτομα της ασφάλειας του γηπέδου έσπευσαν μετά από λίγα λεπτά, απομάκρυναν τους δράστες, ενώ παρέμειναν στα δημοσιογραφικά μέχρι το τέλος του αγώνα ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των δημοσιογράφων.
 
Οι άνθρωποι του Άρη έκαναν επίσημη καταγγελεία για τα γεγονότα, τα οποία κετάγραψε ο παρατηρητής της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα η Κέκρυρα να κινδυνεύει με τιμωρία, ενώ η αστυνομία έχει δεσμευθεί ότι οι υπεύθυνοι θα αναζητηθούν και θα συλληφθούν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε