Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Υπάρχει επενδυτής επιμένουν οι Κύπριοι

Επανήλθαν οι Κύπριοι επιμένοντας για την ύπαρξη επενδυτή
Επανήλθαν οι Κύπριοι επιμένοντας για την ύπαρξη επενδυτή, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση-διάψευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η κυπριακή ιστοσελίδα επανήλθε υποστηρίζοντας ότι η είδηση ισχύει.

Η απάντηση του κυπριακού site:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα της διαδικτυακής ιστοσελίδας sportlive περί εισόδου επενδυτή στην ΠΑΕ ΑΕΚ εντός τριών ημερών. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι τουλάχιστον ύποπτο και μόνο κακό κάνει στην ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή”. Είμαστε οι τελευταίοι, που θα επιθυμούσαμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με την ΑΕΚ, τη χιλιοβασανισμένη ΑΕΚ. Δεν έχουμε, όμως, δικαίωμα να μην υπερασπιστούμε τον εαυτό μας. Ε, λοιπόν η διάψευση της ΑΕΚ είναι επιλεκτική. Ρωτούμε ευθέως και αναμένουμε απάντηση, γιατί είναι πολύ βαριά η κουβέντα ότι “είναι τουλάχιστον ύποπτο το δημοσίευμά μας“. Διεξάγονται, ναι ή όχι, διαπραγματεύσεις, εδώ και μερικές μέρες για την είσοδο επενδυτή στην ΠΑΕ ΑΕΚ;”. Σε αυτό να απαντήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Το εάν για τις διαπραγματεύσεις δεν είναι ενήμεροι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν είναι δικό μας θέμα.

Ποτέ, μα ποτέ, δεν γράψαμε ψεύτικη είδηση. Να υπενθυμίσουμε απλώς ότι γράψαμε για την πώληση του Σωτήρη Κυργιάκου στη Λίβερπουλ, όταν η μεταγραφή ήταν κλειστή και η ΠΑΕ ΑΕΚ δίσταζε να επιβεβαιώσει. Και τώρα επιμένουμε: Ναι, γίνονται καθημερινές διαπραγματεύσεις για την είσοδο σοβαρού και με μεγάλη οικονομική επιφάνεια επενδυτή στην ΠΑΕ ΑΕΚ.
Κάτι ακόμα: Ο ελλαδικός Τύπος χειρίστηκε, στη συντριπτική του πλειοψηφία, σωστά και με καθαρά δημοσιογραφικό τρόπο τη χθεσινή αποκλειστική είδησή μας. Υπήρχαν, βεβαίως-όπως πάντοτε συμβαίνει-και οι εξαιρέσεις. Κάποιοι δεν εισάκουσαν την παράκλησή μας και συνέχισαν το βιολί τους, ότι δηλαδή πίσω από την είδησή μας υπάρχει συγκεκριμένος μέτοχος της ΑΕΚ. Εμείς, τι άλλο να κάνουμε; Tα γεγονότα θα τους διαψεύσουν.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε