Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Υπάρχουν περισσότεροι από 10 τραυματίες αστυνομικοί”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Διαβάστε τη θέση της αστυνομίας για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, Αθανάσιος Κοκκαλάκης μίλησε στη NOVA:

“Πρέπει να λάβουμε υπόψη τα δεδομένα του αγώνα. Χωρίς οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας για τον οποίο διατέθηκαν χιλιάδες αστυνομικοί, εντός, εκτός της αθλητικής εγκατάστασης και σε όλο το αττικό περιβάλλον. Μόνο και μόνο για έναν αγώνα. Από τις 17:00 μέχρι την διακοπή του, οι αστυνομικές δυνάμεις αντιμετώπισαν συνεχείς επιθέσεις. Υπάρχουν πάνω από δέκα τραυματισμένοι αστυνομικοί. Έτσι έχει η κατάσταση.

Εμείς διαχειριζόμαστε ένα σύμπτωμα. Την οργανωμένη αθλητική βία που εκφράζεται με προπηλακισμούς και επιθέσεις. Όσο για την παρουσία της αστυνομίας έξω από τον χώρο οργανωμένων φιλάθλων στο κέντρο τονίζεται ότι έγινε έπειτα από καταγγελίες πολιτών. Όντως υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας. Αυτός είναι ο ρόλος της. Δηλαδή τι έπεται αυτού; Ανοίγει βεντέτα κατά της αστυνομίας; Οι αστυνομικοί, οι οποίο εμφανίστηκαν εκεί μετέβησαν για αστυνομική και όχι για προσωπική δουλειά. Οι αστυνομικές έρευνες αποτυπώνονται στο χαρτί και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος κάποιων ανθρώπων. Δεν μπορεί να κριθεί το αποτέλεσμα μιας επιχείρησης σε επίπεδο εντυπώσεων.”

Οι χούλιγκανς κέρδισαν, το ποδόσφαιρο “πέθανε” – Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός σε σκηνικό ζούγκλας – Διακόπηκε το ντέρμπι της “ντροπής”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε