Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Υπέγραψαν Ματεντζίδης – Αργυρίου στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και οι δύο πρώην παίκτες του Πανθιρακικού πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια.

Οι δύο πρώτες μετεγγραφές της ΑΕΚ είναι γεγονός, αφού το μεσημέρι της Δευτέρας οι Ματεντζίδης – Αργυρίου υπέγραψαν τα συμβόλαια τους και πρόβαραν τα κιτρινόμαυρα.

Οι δύο παίκτες υπέγραψαν τετραετή συμβόλαια και στη συνέχεια δήλωσαν:

Αργυρίου: “Για μένα εκπληρώθηκε ένα όνειρο ζωής. Από μικρός ονειρευόμουν να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα. Είναι σίγουρα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Θα δουλέψω όσο γίνεται περισσότερο και θα δώσω όλο μου τον εαυτό για την ομάδα, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά και εμένα προσωπικά.”

Ματεντζίδης
: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και με έφεραν σε έναν τεράστιο σύλλογο.”
Ήδη λοιπόν έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς, αφού μετά την παραμονή του Μπάγεβιτς στον πάγκο της ομάδας ξεκίνησε και η ενίσχυση.

Το σημαντικότερο πάντως είναι η εκκαθάριση που θα γίνει στο ρόστερ, κάτι που θα συμβεί μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ.

Χωρίς Τζιμπούρ με Ολυμπιακό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε