Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Υπέγραψε ο Ντιελνά (VIDEOS) – Αποφασίζει ο Μέλμπεργκ

Υπέγραψε ο Ντιελνά (VIDEOS) – Αποφασίζει ο Μέλμπεργκ

Την τρίτη του μεταγραφή μετά τους Σιόβα και Βλαχοδήμο ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, αποκτώντας τον 24χρονο Γάλλο αμυντικό Κλοντ Ντιελνά που αγωνιζόταν στην Ιστρ.

Ο Ντιελνά είχε φέτος 19 συμμετοχές και 1 γκολ με την φανέλα της Ιστρ στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου, ενώ η καταγωγή του είναι από την Γουαδελούπη.

«Πηγαίνω στον Ολυμπιακό για να βοηθήσω την ομάδα. Αγωνίζομαι σαν αμυντικός, αλλά κάποιες φορές έχω αγωνιστεί και στο κέντρο. Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και δεν δίστασα ούτε στιγμή, όταν ήρθε η πρόταση και με ενημέρωσε ο μάνατζέρ μου για το ενδιαφέρον», δήλωσε μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Ντιελνά.

Ο Ντιελνά δοκιμάστηκε αρχικά από τον διευθυντή των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, τον Γερμανό τεχνικό Μπερντ Στορκ, ο οποίος έδωσε την συγκατάθεση του για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελούσε εισήγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Παράλληλα, εντός της ημέρας αναμένεται η απάντηση του Όλοφ Μέλμπεργκ στην πρόταση για ανανέωσης της συνεργασίας με τους “ερυθρόλευκους”. Ο Σουηδός έχει ζητήσει δύο φορές παράταση για να απαντήσει, ωστόσο στον Ολυμπιακό εκφράζεται αισιοδοξία πως για θετική έκβαση της υπόθεσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε