Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Υπερήφανοι… Supporters

Με ανακοίνωσή τους οι Supporters τοποθετήθηκαν επί των τελευταίων εξελίξεων και αναφέρθηκαν φυσικά στην απόφαση του Πέτρου Παππά να αποχωρήσει παραχωρώντας τους τις μετοχές του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παίρνοντας αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τα ιδιοκτησιακά και διοικητικά της αγαπημένης μας ομάδας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με την πρωτοβουλία που αναλάβαμε το καλοκαίρι του 2007, δημιουργώντας το SUPPORTER CLUB καθώς και την μετέπειτα εξέλιξη αυτής της προσπάθειας με την ίδρυση του SUPPORTERS CLUB A.E.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας και να μοιραστούμε μαζί τους τις σκέψεις και το όραμά μας με κοινή συνισταμένη την αγάπη μας για την ΑΕΚ.

Το καλοκαίρι του 2007 μια ομάδα ανθρώπων που είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε τις ίδιες αξίες και την ίδια ανιδιοτέλεια για την ΑΕΚ, δημιουργήσαμε το CLUB των SUPPORTERS.

Τα ιδρυτικά μέλη παραμείναμε ενεργοί φίλαθλοι ανεξαρτήτως διοικήσεων, στηρίζοντας την ομάδα μας και συνεισφέροντας με διάφορους τρόπους από τον Ιούλιο του 2007 μέχρι τον Μάρτιο του 2011, βάζοντας πάνω από 2.500.000 ευρώ, μη επιδιώκοντας την παραμικρή προβολή και δημοσιοποίηση των ενεργειών μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι ούτε ο Τύπος γνώριζε τα μέλη του Club.

Συνεχίζουμε πλέον μέσα από την SUPPORTERS CLUB A.E. να προσφέρουμε στην ομάδα μας, όποτε και με όποιο τρόπο μπορούμε, έχοντας τη σημαντική βοήθεια των χιλίων και πλέον νέων SUPPORTERS που με οδηγό την αγάπη τους για την ΑΕΚ, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Είμαστε περήφανοι γιατί παρά την δραματική οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας και το άρρωστο περιβάλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου, καταφέραμε να συνδράμουμε στο να πάρει η ομάδα μας την αδειοδότηση που χρειαζόταν για να συνεχίσει να ζει και συμβάλλαμε στην ολοκλήρωση των μεταγραφών που είχε ανάγκη για να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον.

Παράλληλα με την μεταβίβαση του ποσοστού των μετοχών του Πέτρου Παππά στην SUPPORTERS CLUB A.E. αποκτήσαμε και θεσμικό ρόλο στα δρώμενα της ομάδας μας, ως θεματοφύλακες και εγγυητές της επόμενης μέρας.

Επειδή πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί πάνω σ’ αυτό, όπως για παράδειγμα ότι γίναμε το όχημα για να εγκαταλείψει την ομάδα ο κ. Παππάς, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε:

1. Ο κ. Παππάς, είχε αποφασίσει να μην ενεργεί σαν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ από τον Ιανουάριο του 2011 όταν με ανακοίνωσή του ζητούσε συμπαίκτες στην μετοχική ομάδα.

2. Κανένας μέτοχος δεν χρειάζεται κανένα «όχημα» για να σταματήσει να ενεργεί σαν μέτοχος εφόσον έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει. Καθαρή απόδειξη αυτού είναι η κίνηση μεγαλομετόχων άλλης ΠΑΕ.

3. Αν οι μετοχές είχαν καταλήξει σε ένα δικηγορικό γραφείο, όπως έχει γραφτεί, η Ομάδα μας δεν θα είχε πάρει αδειοδότηση και η λειτουργία της θα ήταν αδύνατη.

4. Η ΑΕΚ είναι πιο ασφαλής έχοντας σαν ενεργούς μέτοχους, με ποσοστό άνω του 37%, χιλίους και πλέον οπαδούς-φιλάθλους της που έχουν μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της ομάδας.

5. Οι Supporters από την ίδρυση του Club και μετά με την δημιουργία της ΑΕ βοηθούσαν, βοηθούν και θα βοηθούν στο μέτρο του δυνατού οικονομικά την αγαπημένη μας ομάδα.

Θεωρούμε τιμή μας και επιτυχία μας, αυτή την πολύ δύσκολη και σημαντική στιγμή της ιστορίας της ΑΕΚ το γεγονός ότι 1,000 και πλέον, φίλαθλοί της θα έχουν την δυνατότητα και υπευθυνότητα να συμμετάσχουν ουσιαστικά στην απόφαση για το δρόμο που θα ακολουθήσει η ΑΕΚ μας.

Είναι μεγάλη μας χαρά το γεγονός ότι έγιναν μέλη/μέτοχοι, Ενωσίτες από όλα τα μέλη της Ελλάδας και από πολλά του εξωτερικού.

Στόχος μας είναι να ενεργοποιήσουμε όλο και περισσότερους φιλάθλους μας που με βάση τις μετοχές μας να μπορούν να συμμετέχουν στις ιδιοκτησιακές και διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕΚ αλλά και να προφυλάξουν την ύπαρξη και την ιστορία της από επικίνδυνους σωτήρες.

Επιθυμία μας είναι να στηρίζουμε κάθε ειλικρινή προσπάθεια εξεύρεσης βιώσιμης λύσης για την ομάδα μας.

Τέλος, είναι μεγάλη τιμή για την SUPPORTER CLUB A.E. που για πρώτη φορά μέσω αυτής της πρωτοβουλίας απλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ θα συμμετέχουν και θα εκπροσωπούνται στο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας.

SUPPORTERS CLUB A.E.»

Και επίσημα τέλος οι διαπραγματεύσεις με τον Ξενιάδη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε