Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Υπνωτισμένος”

Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Το κακό του πρόσωπο έδειξε ο Ολυμπιακός γνωρίζοντας την ήττα από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι με 86-80.
Τρεις ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός ήθελε μία καλή εμφάνιση κόντρα στην Παρτιζάν για να ανέβει και η ψυχολογία των παικτών.
 
Αυτό δεν έγινε και γνώρισε μάλιστα την δεύτερη εκτός έδρας ήττα του στην Ευρωλίγκα. Οι ερυθρόλευκοι προβλημάτισαν κυρίως με την κακή τους άμυνα και στην περιφέρεια αλλά και μέσα στο καλάθι.
 
Όλα έδειχναν διαφορετικά στην αρχή όταν η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη ξεκίνησε εντυπωσιακά παίρνοντας διαφορά 9 πόντων στα μισά του πρώτου δεκαλέπτου.
 
Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και έτσι η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε 19-19.
Στην δεύτερη η κατάσταση φάνηκε και πάλι να βελτιώνεται. Παρά την απουσία του Σχορτσιανίτη ο οποίος τραυματίστηκε ( ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι ο τραυματισμός του θα του στερήσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο ντέρμπι) οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να διατηρήσουν μία μικρή διαφορά 5 πόντων.
 
Ένα νεκρό διάστημα στην τρίτη περίοδο αποδείχθηκε καθοριστικό για τη μετέπειτα εξέλιξη του αγώνα. Η Παρτιζάν πήρε τα ηνία του ματς και ανέβασε την ψυχολογία της.
 
Παρά το ότι ο Ολυμπιακός μπόρεσε να ισορροπήσει και πάλι, ο ρυθμός ήταν πλέον με το μέρος των γηπεδούχων.
 
Στην τελευταία περίοδο οι Σέρβοι έβαλαν και κάποια μεγάλα σουτ και έτσι έφτασαν στη σπουδαία νίκη με 86-80.
 
Από τους γηπεδούχους εντυπωσιακοί ήταν οι Ράσιτς, Μάριτς και ΜακΚάλεμπ, ενώ από τον Ολυμπιακό ξεχώρισαν οι Τσίλντρες και Χαλπερίν. 

Δεκάλεπτα
: 19-19, 38-43, 61-61, 86-80
 
Παρτιζάν: Ρόμπερτς 5, ΜακΚάλεμπ 19, Κέτσμαν 6, Ράσιτς 25 (4 τρίποντα), Μπόζιτς 2, Μάριτς 23 (14 ριμπάουντ), Νέσελι 5, Ντέκιτς 1.
 
Ολυμπιακός: Τσίλντρες 18, Βούισιτς 4, Μπουρούσης 7, Χαλπερίν 15, Κλέιζα 18, Βασιλόπουλος 2, Μπέβερλι 2, Τεόντοσιτς 12, Σχορτσιανίτης 2.

Ήττα για το Μαρούσι από τη Μακάμπι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε