Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Υπό διάλυση ο Παναθηναϊκός!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Την 1η Σεπτεμβρίου ήταν προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκο, στην οποία όμως δεν… πάτησε κανείς το πόδι του.

Ούτε παίκτης, ούτε κάποιο μέλος του προπονητικού τιμ βρέθηκε στην πρώτη συγκέντρωση των “πράσινων”. Όλοι είναι απλήρωτοι εδώ και 8 μήνες και παρά τις υποσχέσεις δεν τους δόθηκαν ούτε αυτά που είχαν συμφωνήσει.

Με αυτά τα δεδομένα είναι λογικό να αμφιβάλλει κάποιος για το αν θα κατέβει η ομάδα να παίξει στο νέο πρωτάθλημα. Βέβαια υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη αλλά “φως στο τούνελ” δεν φαίνεται.

Χαρακτηριστικό της τραγικής κατάστασης στο τμήμα βόλεϊ είναι ότι ο μόνος που θα μπορούσε να βρεθεί στη πρώτη συγκέντρωση είναι ο Πάβελ Κόβατς που αποκτήθηκε πρόσφατα αλλά μέχρι τώρα δεν του έχουν βρει σπίτι…

Ο Στέλιος Καζάζης δήλωσε:

“Παρά τις μεγάλες προσπάθειες η κατάσταση έχει χειροτερεύσει, τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο και επειδή όλοι είναι δυσαρεστημένοι πήραμε την απόφαση να μην ξεκινήσουμε. Γιατί αυτό που γίνεται στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα δεν μας εκφράζει. Τονίζω ότι είμαστε όλοι μαζί, παίκτες και προπονητικό τιμ και εγώ δεν τους πουλάω.”

Η διοίκηση του ΤΑΠ σκέφτηκε να αποσύρει τη συμμετοχή της ομάδας από το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά για να συμβεί αυτό θα έπρεπε να δώσει γύρω στις 150.000 στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, λεφτά που δεν υπάρχουν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε